Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan hit uz Mjesto tišine 2: stigao akcijski triler Čuvaj me s leđa 2
Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson i Salma Hayek u nastavku napete akcijske krimi komedije

Još jedan hit uz "Mjesto tišine 2": stigao akcijski triler "Čuvaj me s leđa 2"

Foto: YouTube

Nakon velikog uspjeha horor trilera Mjesto tišine 2 u kina nam je stigao akcijski triler koji je lako dospio na prvo mjesto gledanosti u Sjevernoj Americi: Čuvaj me s leđa 2.

Nastavak hit filma Čuvaj me s leđa iz 2017. godine o vrhunskom tjelohranitelju Michaelu (Ryan Reynolds) koji je prisiljen štititi svog najvećeg neprijatelja plaćenog ubojicu Dariusa (Samuel L. Jackson) svoju priču donosi četiri godine nakon događaja iz prvog filma. Michael odluči napraviti pauzu radi privatnih razloga, ali u priču ulazi Dariusova supruga (Salma Hayek) koja treba njegovu pomoć.

Čuvaj me s leđa 2 u Sjevernoj Americi prvi vikend prikazivanja zaradio je 17 milijuna dolara čime je s prvog mjesta maknuo Mjesto tišine 2 (9,4 milijuna dolara koji u kinima igra skoro mjesec dana i za uvjete pandemije ostvario je odličan uspjeh). Budžet za film bio je oko 70 milijuna dolara tako da će trebati zaraditi još dosta kako bi bio u plusu, s tim da mu kritika nije nešto naklonjena.

Reynolds, Jackson i Hayek glavne su zvijezde filma Čuvaj me s leđa 2 koji je jedan od rijetkih koji će igrati isključivo u kinima. Režiju ponovno potpisuje Patrick Hughes, a scenarij Tom O'Connor i Brandon Murphy. U ostalim ulogama su Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper i Frank Grillo. Film je našim gledateljima zanimljiv i zato što se dobrim dijelom snimao u Hrvatskoj koja glumi Italiju pa se na našim lokacijama tijekom snimanja moglo sresti ove velike zvijezde.

Mjesto tišine 2 u hrvatskim kinima igra od 27. svibnja, a Čuvaj me s leđa 2 kod nas je također stigao u četvrtak, 18. lipnja kad je s redovitom distribucijom krenuo i blockbuster Brzi i žestoki 9 koji se nalazi na prvom mjestu gledanosti (u Sjevernoj Americi starta tek ovaj tjedan, od 25. lipnja).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala