Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obitelj Goldberg stiže na male ekrane
Serija "Goldbergovi" na male se ekrane Hrvatske radiotelevizije vraća s petom sezonom

Obitelj Goldberg stiže na male ekrane

U ponedjeljak 21. lipnja u 15 sati na Trećem programu HTV - HRT 3 slijedi prva epizoda pete sezone humoristične serije Goldbergovi, priče o obitelj koja obožava videorekordere, glazbene kompilacije i tajice.

Najmlađe dijete Adam, štreber opsjednut filmovima, i dalje se pokušava uklopiti u školsku sredinu te kamerom bilježi urnebesne i neugodne situacije u koje upada njegova živopisna obitelji. Mama Beverly, u svojem je elementu kada se miješa u tuđe poslove, igra se ženidbenog posrednika te očarava sve oko sebe svojim blještavim odjevnim kombinacijama i osobnošću, dok se tata Murray igra roditelja udobno zavaljen u fotelju, odjeven samo u donje rublje.

Najstarije dijete Erica konačno odlazi od kuće na studij. A tu je i srednje dijete Barry, koji je jednako loš u prepoznavanju i izražavanju svojih osjećaja kao i u svojim jadnim pokušajima da postane reper. On i njegov prijatelj Geoff Schwartz tuguju zbog odlaska njihovih starijih djevojaka na studij.

Tu je naposljetku i voljeni djed Al Solomon, najrazuzdaniji član ovoga klana, besramni zavodnik koji uživa u vremenu provedenom s unucima gotovo jednako kao i u svojim tjednim "masažama".

U ovoj sezoni vidjet ćemo kako se djeca pokušavaju obraniti od svih koji im stalno nešto guguću, grle ih i ušuškavaju u krevet, polako shvaćajući kako je to odrastati kao jedan od Goldbergovih.

U 1. epizodi Adam nada se da će mu gledanje filma "Čudnovata znanost" dati ideju kako da Barry započne nezaboravnu zadnju godinu u velikom stilu, a Beverly želi pomoći Erici da se snađe na prvoj godini studija.

U seriji glume Wendi McLendon-Covey (Beverly), Jeff Garlin (Murray), Sean Giambrone (Adam), Troy Gentile (Barry), Hayley Orrantia (Erica), George Segal (Pops), Patton Oswalt (narator, odrasli Adam), Sam Lerner (Geoff Schwartz).

Autor je Adam F. Goldberg, a odabrala ju je Martina Rajšek.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala