Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: stižu još dva nastavka Brzih i žestokih
Tyrese Gibson je otkrio kako će se naredna dva filma snimati paralelno i biti po cijelom svijetu

Službeno je: stižu još dva nastavka "Brzih i žestokih"

Iako je deveti dio sage o Brzima i žestokima tek krenuo s prikazivanjem u kino dvoranama diljem svijeta, već su počele priče o planiranim nastavcima. Justin Lin već je otkrio kako planira režirati još dva filma nakon trenutnog devetog, a sada je to i potvrđeno.

Glumac Tyrese Gibson otkrio je u razgovoru s novinarima kako Lin planira snimati naredna dva filma istovremeno, što znači da nećemo morati dugo čekati između filmova.

"Naravno da sam postavio neka pitanja o desetom i jedanaestom filmu. Potvrđeno je kako ćemo ih snimati istovremeno i odmah završiti oba. Što je zanimljivo. Čuo sam i da ćemo dotaknuti mnoge kontinente u oba. Ne mogu vam reći gdje, ali mnogo njih. Ljudi na višim pozicijama u franšizi izrazito su svjesni pravih fanova i podrške diljem svijeta. Svi nosimo određenu dozu odgovornosti i znajući da postoji zvijer moramo hraniti tu zvijer i dati im ono što žele, ono što vole i ono na što su navikli.", rekao je Gibson u razgovoru.

Lin je prošle godine rekao kako cijelu franšizu planira zaključiti s jedanaestim filmom, ali smo o kraju franšize već slušali i prije tako da vjerujemo da uvijek postoji šansa za još koji nastavak, posebno ako Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang i drugi izraze želju nastaviti glumiti svoje uloge.

Fanovi sage Brzi i žestoki mogu uživati u najnovijem filmu u franšizi, koji je od danas dostupan i u hrvatskim kino dvoranama.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala