Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jesenski TV maraton: Filmovi i serije koje obavezno gledamo
STAR kanali ove jeseni obećavaju uzbuđenje i pregršt smijeha s novim epizodama omiljenih serija

Jesenski TV maraton: Filmovi i serije koje obavezno gledamo

Jesen je stigla, dani su sve kraći, a mi se polako povlačimo u toplinu svojih domova tražeći dobru zabavu ispred malih ekrana. Pred nama je mnoštvo odličnih naslova na STAR kanalima koji obećavaju uzbuđenje i pregršt smijeha, a u nastavku donosimo samo neke od njih koje ne propuštamo u narednim tjednima.

Serija Samo ubojstva u zgradi prati misteriozno ubojstvo u njujorškoj stambenoj zgradi, a istražuje ga troje stanara koji žive za podcastove o istinitim zločinima. Iznimno šarmantna i duhovita serija osvojila je gledatelje već nakon nekoliko epizoda, a uskoro počinje sa snimanjem četvrte sezone. U glavnim ulogama su Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez koji čine neočekivani trio zbog kojeg daljinski nećemo tako lako spuštati iz ruku. Zašto je ova serija zaludjela cijeli svijet možemo saznati četvrtkom od 22 sata na STAR Channel.

Ljubitelje političkih trilera čeka prava poslastica na STAR Life-u, utorkom od 22 sata. Gaslit je nova serija u glavnim ulogama s Juliom Roberts i Seanom Pennom, a temelji se na skandaloznoj istinitoj priči o aferi Watergate.

Julia Roberts glumi Martu Mitchell, suprugu Johna Mitchella, državnog odvjetnika i osobe od povjerenja predsjednika Richarda Nixona. Nije mogla ni zamisliti da će do 1972. postati jedna od najpoznatijih žena američke povijesti, koja se među prvima uplela u rušenje Nixonove administracije.

Vjerojatno jedna od najboljih knjiga 2017. godine, Mali požari posvuda, ubrzo je adaptirana u seriju koja je zadobila jednako veliku vojsku obožavatelja. U producentskim, ali i glavnim ulogama našle su se Reese Witherspoon i Kerry Washington, a cijeli project zamišljen je kao suradnja njihovih dviju produkcijskih kuća.

Radnja serije prati samohranu majku, Miju Warren, koja se seli u predgrađe Ohija s kćeri tinejdžericom. Vrlo brzo Mia upoznaje Elenu Richardson i njezinu naizgled savršenu obitelj, s kojom se nađe na suprotnim stranama opasne borbe zbog koje će preispitati sve u što vjeruju. Male požare posvuda gledamo na STAR Life kanalu, srijedom od 22 sata.

Will Trent, serija koju gledamo četvrtkom od 22 sata na STAR Crimeu, nazvana je po glavnome liku ove kriminalističke drame.

Specijalnog agenta Trenta napustili su dok je bio dijete te je bio prisiljen podnijeti teško odrastanje u pretrpanom sustavu udomiteljstva u Atlanti. Sada kada je u poziciji da nešto promijeni, odlučan je iskoristiti svoje jedinstveno gledište kako bi se pobrinuo da nitko ne proživi njegovu tužnu sudbinu.

STAR Movies pripremio je niz Marvelovih hitova. Obožavatelji Osvetnika uživat će ne u jednom, već u dva nastavka ove popularne franšize – Osvetnici: Rat beskonačnosti u nedjelju, 22.10. u 21:00  i Osvetnici: Završnica u nedjelju 29.10. u 21:00.

Akcijski mjesec na STAR Movies ne može proći bez Vina Diesela, zbog čega gledamo xXx: Povratak Xandera Cagea u subotu 28.10. u 21:00. U novom nastavku, Xander Cage se vraća iz mirovine te okuplja tim zadužen za sprječavanje aktivacije uređaja koji može pretvoriti satelite u oružje za masovno uništenje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala