Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 12.6.
Uz odlične filmske naslove možete gledati novu utakmicu na Europskom nogometnom prvenstvu

TV Preporuke dana – Subota 12.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP: Belgija - Rusija, HTV 2 u 20:50 sati
Od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova održava se Europsko nogometno prvenstvo! Na najvećem ovogodišnjem nogometnom natjecanju 24 reprezentacije bore se za naslov pobjednika.

FILMOVI

Tango i Cash, Doma TV u 19:55 sati
Tango je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash je policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, ne slažu se najbolje, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu.

Blagi fantastični gorostas, RTL u 20 sati
BFG je uzbudljiva priča o desetogodišnjoj djevojčici Sophie iz Londona i misterioznom divu koji je upoznaje sa čudnovatim i opasnim svijetom divova. Film je temeljen na knjizi BFG slavnog Roalda Dahla koja je objavljena 1982. godine i od tada oduševljava čitatelje svih uzrasta.

Odbjegla nevjesta, HTV 1 u 20:10 sati
Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali Odbjeglom nevjestom. Njujorški reporter dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve više pita želi li se doista udati za svog zaručnika.

Noć i dan, Nova TV u 20:15 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene kojoj bezopasni susret sa šarmantnim strancem odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom.

Zid, Doma TV u 21:50 sati
Napeti psihološki triler o dva američka vojnika koji tijekom rutinske misije upadnu u zamku lukavog iračkog snajperista - Jube. Zatočeni iza starog i ruševnog zida Isaac i Matthews prisiljeni su igrati ubojitu igru s protivnikom koji ne zna za milost.

Nevolje u raju, RTL u 22:15 sati
Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da dobiju dijete, brak Jasona i Cynthije nalazi se na rubu katastrofe. Kako bi spasili ono što se spasiti da, njih dvoje odluče rezervirati mjesto u odmorištu za parove, a da bi uštedjeli troškove sa sobom zovu i nekoliko svojih prijatelja.

Dredd, HTV 1 u 22:50 sati
U gradu budućnosti, čijim ulicama patroliraju zaštitnici zakona znani kao Suci, pojavila se nova, iznimno opasna droga - "Slo Mo". Dredd, iskusni sudac koji je postao strah i trepet podzemlja, udružuje snage s mladom novakinjom kako bi zauvijek uništio izvor droge koja prijeti njegovom gradu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala