Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 9 startali sa 160+ milijuna dolara, Vin Diesel zahvalio fanovima
Blockbuster još nije ni stigao u SAD ni u većinu zemalja, ali je apsolutni hit u Kini

"Brzi i žestoki 9" startali sa 160+ milijuna dolara, Vin Diesel zahvalio fanovima

Foto: YouTube

Unatoč pandemiji koronavirusa i određenim restrikcijama, čini se da su u Kini jedva dočekali novi nastavak iz franšize Brzi i žestoki!

Nakon samo dva dana u kinima Universalov je oktanski blockbuster Brzi i žestoki 9 zaradio oko 105 milijuna dolara samo u Kini, a do kraja vikenda na svim tržištima došao je do zarade veće od 160 milijuna dolara! Ovo je ogroman uspjeh tijekom pandemije tim više jer se film još nije našao u Sjedinjenim Državama, Velikoj Britaniji i ostalim velikim tržištima diljem svijeta, ali franšiza je oduvijek popularna u Kini tako da s tog aspekta uspjeh ne čudi.

Marketing za nove Brze i žestoke bio je priličan, a u sklopu toga glavna zvijezda Vin Diesel krajem travnja je pozvao gledatelje u kina na neponovljivo kino iskustvo u novom filmu, a ovaj uspjeh toliko ga se dojmio da je s obožavateljima podijelio dirljivi video zahvale koji možete pogledati u nastavku.

Brzi i žestoki 9 ovime su postali prvi holivudski blockbuster od filma Osvetnici: Završnica koji imaju otvaranje u Kini veće od 100 milijuna dolara i najbolji je start nekog holivudskog filma u Kini od početka pandemije. Osim u Kini, premijera je bila u Južnoj Koreji, Rusiji, Hong Kongu i na Bliskom Istoku i na svakom od tih tržišta ostvario je najbolje otvaranje u pandemiji. Film u primjerice Australiju, Latinsku Ameriku i Ujedinjeno Kraljevstvo stiže 17. lipnja, a u Sjevernu Ameriku tek 25. lipnja.

U najnovijem nastavku Vin Diesel kao Toretto morat će prekinuti miran život kako bi krenuo u najopasniju misiju dosad jer mu je neprijatelj ni manje, ni više, već njegov otuđeni brat Jakob (John Cena). U ostalim ulogama su Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Charlize Theron, Helen Mirren i Michael Rooker. Režiji se vratio Justin Lin koji već radi i na desetom filmu.

Brzi i žestoki 9 u hrvatskim kinima pogledajte od 17. lipnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala