Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.1.
Subota ponovno donosi hrpu odličnih filmskih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 30.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:35 sati
U Boqueteu u Panami Ben će se pridružiti Andi i Ricku, bračnom paru iz Oregona, koji ovdje žive sa sinom Rickom. Saznat će zašto su ostavili udoban život u SAD-u kako bi se posvetili jedinstvenoj plantaži kave.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:25 sati
Paddy's je na popisu bara opasnih za žene i ekipa mora proći seminar o seksualnom uznemiravanju kako bi ih maknuli s popisa.

FILMOVI

Ferdinand, RTL u 20 sati
Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o biku koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu.

Djevojka od milijun dolara, HTV 1 u 20:10 sati
Nagrađena Oscarima u kategorijama najboljeg filma, režije, glavne ženske i sporedne muške uloge, te ovjenčana Zlatnim globusima za najuspjeliju režiju i najbolju glumicu, izvrsna sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns.

Kralj Arthur: Legenda o maču, Nova TV u 20:15 sati
Kada Arthurov otac bude ubijen, Vortigern, Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklusviđalo se to njemu ili ne.

Erin Brockovich, Doma TV u 22:10 sati
Nakon izgubljenog sudskog spora, Erin Brockovich apošljava se kod svojeg odvjetnika kao recepcionistica. Erin uskoro otkriva kako se u malom kalifornijskom mjestu Hinkley odigrava prljava rabota: velika tvrtka pokušava prikriti ekološku katastrofu velikih razmjera u kojoj su posve kontaminirani izvori pitke vode, što je u konačnici rezultiralo brojnim bolestima lokalnog stanovništva.

Noć igre, Nova TV u 22:30 sati
Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre. Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

Deja Vu, HTV 1 u 22:55 sati
U New Orleansu se prilikom slavlja dogodi teška eksplozija upravo usidrena trajekta pri čemu pogine velik broj američkih mornara. Odmah se pokrene istraga o slučaju, u kojoj se osobito angažira agent Carlin. Šerif Reed ga obavijesti da je nedaleko od mjesta tragedije pronađen i unakaženi leš žene, ubijene sat vremena prije eksplozije broda. Kako bi podrobno upoznao ovaj slučaj, a koji mora da je povezan s terorizmom, FBI Carlinu ponudi da se satelitskim vremeplovom vrati nekoliko dana unatrag.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala