Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Clancy Brown u novim epizodama Dextera
Poznati glumac pridružio se Michaelu C. Hallu u novoj sezone serije, u kojoj će glumiti glavnog negativca

Clancy Brown u novim epizodama "Dextera"

Nedavno smo doznali kako Showtime ima u pripremi nove epizode serije Dexter, a danas doznajemo kako nije sve ostalo na planovima jer su pronašli glumca koji će se naći u ulozi antagonista u seriji.

Clancy Brown pridružit će se glumačkoj ekipi Dextera i to u novoj ulozi u seriji. On će glumiti Kurta Caldwella, neslužbenog gradonačelnika Iron Lakea. Pretpostavljamo da je Iron Lake mjesto u kojem je Dexter završio kada je odglumio vlastitu smrt na kraju osme sezone.

Showtime je objavio opis Kurta: "Kurt je ostvario Američki san kada je ostavio vožnju velikih kamiona, što je radio i njegov otac, kako bi postao vlasnik nekoliko kamiona i lokalnog stajališta za kamione. Moćan, velikodušan, omiljen - pravi čovjek iz naroda. Ako je na tvojoj strani to je pravi blagoslov. No ako naljutiš njega ili nekog kog on voli, samo ti Bog može pomoći."

Uz Browna jedini drugi glumac službeno vezan uz produkciju jest Michael C. Hall, koji se nalazi u naslovnoj ulozi. On će se vratiti u ulogu forenzičara po danu, a serijskog ubojice po noći. Originalna serija prikazivala se od 2006. do 2013. godine i njen kraj nije oduševio obožavatelje, koji se nadaju kako će ove nove epizode ispraviti tu grešku.

Redateljsku palicu nove sezone drži Marcos Siega, koji će seriju i producirati uz Halla. Showrunner originalne serije Clyde Phillips u toj će se ulozi naći i sada. Serija još nema određen datum premijere nove sezone, ali se ona očekuje ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala