Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Showtime iznenadio: Dexter se vraća s 10 novih epizoda!
I da – Michael C. Hall ponovno će se naći u ulozi Dextera Morgana, a vraća se i originalni showrunner

Showtime iznenadio: "Dexter" se vraća s 10 novih epizoda!

Foto: YouTube

2020. godina vrlo je nesigurna za sve u filmskoj i televizijskoj industriji, ali među lošim vijestima o odgodama i zatvaranjima stiže jedna pozitivna!

Showtime je odlučio vratiti svima omiljenog serijskog ubojicu tako što je naručio limitirano izdanje serije Dexter u kojoj će naslovnu ulogu Dextera Morgana ponovno zaigrati, tko drugi, nego Michael C. Hall.

Clyde Phillips navodi se kao showrunner limitirane serije, a u toj je ulozi bio tijekom prve četiri sezone Dextera – sezone koje su ionako dobile najviše pohvala i nominacija za nagradu Emmy. Nakon njegovog odlaska sa serije izmijenilo se više showrunnera i nijedan nije bio tako uspješan kao Phillips.

"Dexter je jedna vrlo posebna serija i za obožavatelje i za nas u Showtimeu jer smo sigurni da nam je ona dovela veliku popularnost kao mreži. Budite sigurni da se vraćamo ovom liku samo zato što smo dobili kreativnu ekipu koja je dostojna originalne serije. Sretan sam što mogu javiti da su Clyde Phillips i Michael C. Hall našli takvu ekipu i jedva čekamo da krenemo sa snimanjem i pokažemo svijetu što smo napravili", rekao je Showtimeov predsjednik zabavnog dijela Gary Levine.

Serija Dexter imala je osam sezona, a njezin završetak mnogima je ostavio gorak okus jer kraj serije većini obožavatelja nije bio zadovoljavajući niti za Dextera, niti za njegovu sestru Debru (Jennifer Carpenter). Phillips je naveo kako je on imao prilično drugačiju ideju za završetak serije pa se veselimo što će priča ovim produžetkom dobiti novu priliku.

Produkcija bi trebala krenuti početkom 2021. godine tako da se premijera novih 10 epizoda Dextera navodno očekuje tijekom sljedeće jeseni.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala