Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.1.
Večeras počinje nova zabavna emisija Roberta Knjaza, a od filmova imamo samo reprize

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sata
Veseli se Gusakovče, kličite od sreće Kravarsko i Kobiliću jer nam na HTV 1 stiže zabavna dokumentarna serija o životinjama čija vas imena krase. I ne samo o njima. U osam epizoda otkrivamo i prljavo i čisto rublje dvanaest različitih životinjskih vrsta s kojima ljudi od pamtivijeka žive!

Poldark, HTV 2 u 22:15 sati
Obiteljska sreća Warleggana dolazi u opasnost kad Morwenna svoju sudbinu uzme u svoje ruke, a odmor Poldarka se kobno zakomplicira. Obitelji Poldark, Enys i Warleggan uživaju u svemu što London pruža. George oblijeće oko Elizabeth uživajući u mogućem nasljedniku te najavljuje planove da organizira dobrotvorni bal.

FILMOVI

Daleko od očiju, RTL u 19:30 sati
Detektivka Karen Sisco slučajno se našla u blizini jednog floridskog zatvora u isto vrijeme kad je zatvorenik Jack Foley bježao iz njega. Prije nego što se snašla, Jack i njegov partner Buddy su je razoružali i strpali u prtljažnik auta. Pridružio joj se i Jack kako ga policija ne bi opazila. Umjesto ratobornog raspoloženja među njima se razvije razmjerno prijateljska konverzacija, pa čak i simpatija.

Princ Perzije: Pijesak vremena, Doma TV u 19:55 sati
Odmetnuti princ i zagonetna princez utrkuju se sa silama zla kako bi sačuvali drevni bodež, dar bogova koji može promijeniti tijek vremena i omogućiti onome tko ga posjeduje da zavlada svijetom.

Oluja svih oluja, HTV 2 u 20:05 sati
Kapetan ribarice "Andrea Gail" Billy Tyne nema mnogo razloga za zadovoljstvo jer se vratio s mršavim ulovom koji mu ne jamči mirnu zimu Billy odluči isploviti još jednom kako bi nadoknadio propušteno. U njegovoj su posadi mladi i neiskusni Bobby, nedavno razvedeni Dale još četvorica ribara. Premda Billyja svi u luci, među kojima i kolegica upozoravaju da mu vrijeme neće ići na ruku, tvrdoglavi se kapetan otisne na pučinu dok se upravo sprema dotad neviđena oluja...

Prevoditeljica, RTL 2 u 20:15 sati
Silvia Broome radi kao prevoditeljica u Ujedinjenim narodima. Jedne večeri, kad se slučajno vrati po torbu u prevodilačku kabinu, čuje razgovor iz kojega razabere da se planira atentat na predsjednika afričke zemlje Motabe, Zuwaniea, koji je masovnim ubojstvima slomio otpor pobunjenika. Silvia je prestravljena zbog onoga što je čula, jer misli da su je urotnici vidjeli i da će je pokušati ubiti.

Mamurluk 3, Nova TV u 22:05 sati
Prošle su dvije godine, a Phil, Stu i Doug uživaju u kolotečini. Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima. Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili?

Samci, HTV 3 u 22:20 sati
Glavni junaci filma, koji se izdvajaju od ostalih i imaju svoje "priče", šestero su mladih, od 25 do 30 godina, koji su uglavnom vezani za glazbenu scenu Seattlea. U pokušaju da žive samostalno, suočeni s nesigurnim karijerama, podmirivanjem životnih troškova, s povećanom društvenom sviješću te univerzalnom čežnjom da budu voljeni, ta skupina prijatelja i znanaca dijeli snove, sklonost prema glazbi, kao i zajedničko dvorište zgrade u kojoj stanuju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala