Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava blagdanskog specijala serije Doktor Who otkriva Daleke i neka poznata lica
Osim najavnog trailera blagdanske epizode "Revolution of the Daleks", BBC je objavio i datum izlaska

Najava blagdanskog specijala serije "Doktor Who" otkriva Daleke i neka poznata lica

BBC je napokon objavio najavni trailer za nadolazeći blagdanski specijal serije Doktor Who, kao i datum izlaska.

Doctor Who: Revolution of the Daleks naziv je specijala koji će na BBC stići prvog dana nove 2021. godine, a osim vječno zlih Daleka, trailer nam otkriva i neka neočekivana lica. Neki dan smo saznali kako će se John Barrowman vratiti kao kapetan Jack, a u ovom nam specijalu stiže i Chris Noth, kojeg smo već imali prilike gledati u 11. sezoni serije Doktor Who.

BBC je objavio i službeni sinopsis blagdanske epizode:

Posljednji put smo vidjeli Doktoricu (Jodie Whittaker) na kraju 12. sezone, s neizvjesnom sudbinom ispred nje nakon što je zatvorena u vanzemaljski zatvor visoke sigurnosti, iz kojeg se čini nemoguće pobjeći.

U nadolazećem blagdanskom specijalu, Yaz, Ryan i Graham daleko su od nje, na Zemlji, i moraju svoje živote nastaviti bez nje. No uskoro otkrivaju uznemirujuće planove. Planove koji uključuju Daleke. Kako se boriti protiv Daleka bez Doktorice? Čak i uz pomoć kapetana Jacka, ekipa će se suočiti s najvećim i najstrašnijim izazovom do sad.

Mandip Gill, Tosin Cole i Bradley Walsh ponovno se nalaze u ulogama Doktoričinih suputnika, a uz Barrowmana i Notha, u ovoj će im se epizodi pridružiti i Harriet Walker te Nathan Stewart-Jarrett.

Hoće li kapetan Jack i ekipa uspjeti pobijediti Daleke i možda spasiti Doktoricu iz zatvora doznat ćemo ove Nove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala