Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.11.
Subotnja večer donosi veliki izbor odličnih novijih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 21.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21.11.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Večeras, prvi put u 9. sezoni, emisija se emitira uživo. Od završetka prošlotjedne do kraja večerašnje emisije otvorene su linije za glasovanje te će i ove godine televizijski gledatelji odlučiti tko je pobjednik.

Majka, otac, sin, HTV 2 u 22:35 sati
Majka, otac i sin nađu se u zabačenoj seoskoj kući blizu Cadenove ustanove za rehabilitaciju i tad ispliva sva bol nagomilana u 20 godina života. Kathryn otkriva da je Max odgajao Cadena da bude bezosjećajan te shvati koliko je pogriješila što ga je prepustila ocu.

FILMOVI

Harry Potter i darovi smrti 1. dio, RTL u 20 sati
Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti. Sami, bez vodstva svojih profesora i zaštite profesora Dumbledorea, troje prijatelja moraju se osloniti jedni na druge, sad više nego ikad. U međuvremenu, svijet čarobnjaka postao je opasno mjesto za sve protivnike Gospodara Tame.

Legenda o Tarzanu, Nova TV u 20:15 sati
Prošlo je mnogo godina otkako je Lord Greystoke, nekada poznat kao Tarzan, napustio afričku džunglu. Greystoke već duže vrijeme živi u civilizaciji sa svojom suprugom Jane. Kada dobije poziv da se vrati u Kongo kao trgovački izaslanik, ponovno se ujedinjuje sa starim prijateljima.

James Bond 007: Sutra nikad ne umire, Doma TV u 22:15 sati
Nezaustavljivi agent James Bond mora čim prije stati na kraj huškanju svjetskih velesila jedne na drugu, koje potire beskrupulozni zločinac Elliot Carver, medijski mogul kojem nedostaju samo prava za emitiranje u Kini kako bi kompletirao svoj globalni komunikacijski monopol. Kako se Kinezi opiru takvom razvoju situacije, Carver planira izazivanje rata između njih i Britanaca.

Kapetan Amerika: Ratnik Zime, Nova TV u 22:25 sati
Dvije godine nakon događaja poznatog po imenu Osvetnici, Steve Rogers (Captain America) živi mirno u Washington DC-u, pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu. Međutim, nakon S.H.I.E.L.D. akcije jedan sunarodnjak je napadnut i Steve postaje upleten u misterij koji potencijalno može ugroziti zemaljsku kuglu.

Dobri momci, HTV 1 u 22:35 sati
Privatni detektiv Holland March i unajmljeni iznuđivač Jackson Healy primorani su raditi zajedno kako bi riješili slučaj nestale djevojke koja je na neki način poveza sa smrću slavne porno zvijezde. Tijekom istrage otkrivaju šokantnu urotu koja seže do najviših krugova moći.

Blackhat, RTL u 23 sata
Nakon hakerskog napada na kinesku nuklearku i američku burzu vlade tih zemalja odlučile su udružiti snage u borbi protiv cyber kriminala. Kineska vlada odabrala je kapetana Chena Dawaia, koji se u Los Angelesu nalazi s Amerikancima Carol Barrett i Markom Jessupom. U pomoć poziva i svoju sestru Chen Lien i otkriva da je haker koristio računalni kod koji je razvio njegov stari prijatelj Nick Hathaway koji je u zatvoru zbog krađe novca od banaka.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala