Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.10.
Subotnja večer donosi velik izbor novijih i starijih hit filmova i novu sezonu emisije "Zvijezde pjevaju"

TV Preporuke dana – Subota 3.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:10 sati
Počinje deveta sezona izvrsnog showa Zvijezde pjevaju! Od ove subote u udarnom terminu uživajte, smijte se i, naravno, pjevajte uz nove zvijezde te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju!

Osumnjičeni: Tennison, HTV 2 u 23:40 sati
Ekipa vodi utrku s vremenom dok lovi tajanstvenog "Oza". Bradfield ispituje Clifforda Bentleyja o njihovoj prošlosti. Jane je svjedokinja napada koji bi mogao ugroziti cijelu istragu.

FILMOVI

Kauboji i izvanzemaljci, HTV 2 u 20:05 sati
Absolution je grad usred pustinje, negostoljubiv prema strancima. Čeličnom rukom ga vodi Colonel Dolarhyde i bez njegovog odobrenja nitko se ni ne miče ulicom. Ali prava prijetnja stići će s neba, a građani će iskusiti strah kakav nisu mogli zamisliti. Jedina nada za spas im je tajanstveni stranac koji se ne sjeća svoje prošlosti. On će okupiti bivše suparnike protiv zajedničkog neprijatelja i pripremiti ih za epsku borbu za opstanak.

Pakleni poslovi, HTV 3 u 20:10 sati
Mladi Chen Wing Yan policijska je krtica ubačena u redove podzemlja, izuzetno sposoban agent čiji pravi identitet zna samo glavni inspektor Wong Chi Shing koji ga je i regrutirao prije punih deset godina. Istodobno, Chenov vršnjak Lau Kin Ming pripadnik je podzemlja koji je također prije jednog desetljeća ubačen u redove policije, i on radi za zloglasnog Hona Sama, šefa jedne od najutjecajnijih hongkonških mafijaških organizacija. Za sve ljubitelje ovog filma odmah nakon njega prikazuju se dva nastavka, Pakleni poslovi 2 i Pakleni poslovi 3.

2 Igrača, Nova TV u 20:15 sati
Dvojica američkih agenata iz dvije različite Vladine agencije na tajnim su zadacima i slučajno vode istragu jedan o drugome, što ih dovede do toga da ukradu novac od mafije. Međutim, tek nakon toga shvate da ih je mafija zapravo navela da ukradu 50 milijuna dolara od CIA-e.

Orlovo gnijezdo, RTL 2 u 20:15 sati
Godine 1944. britanski vojni zrakoplov je srušen, a nacisti zarobe jedinog preživjelog, američkog generala koji je upućen u najtajnije savezničke planove, pa i točan datum Dana D. Britanska obavještajna služba hitno organizira skupinu za njegovo spašavanje iz dobro čuvane njemačke utvrde. Komandose predvode britanski časnik, major John Smith (Richard Burton) i vrlo sposobni američki poručnik Morris Schaffer (Clint Eastwood).

X-Men: Dani buduće prošlosti, RTL u 21:40 sati
X-Men i Wolverine morat će se vratiti u prošlost i uložiti nevjerojatan napor kako bi promijenili povijest i spriječili događaje koji bi mogli dovesti do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste.

Metro, HTV 1 u 21:55 sati
Brbljavi Scott Roper jedan je od najboljih policijskih detektiva u San Franciscu. Specijaliziran je za najopasnije situacije - pregovore s otmičarima. Najteži slučaj počinje kao rutinski zadatak na koji odlazi sa svojim partnerom Samom Baffettom. Dok Scott čeka vani, Sam razgovara s uglađenim Michaelom Kordom, osumnjičenim da ima veze s krađama dragulja. Kad Korda shvati da je osumnjičen, zvjerski ubije Sama i pobjegne.

James Bond: Samo za tvoje oči, Doma TV u 22 sata
Danas već kultni naslov i jedan od najvoljenijih dijelova nesagledivo širokih Bondovih avantura ni 40 godina nakon što je snimljen nije izgubio ništa od svoje atraktivnosti, samo što danas ipak više funkcionira kao simpatičan podsjetnik na prošla viđenja tehnološke budućnosti negoli, poput novijih filmova o Bondu, kao prezentacija današnjih tehnoloških dostignuća.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala