Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte trailer za finale serije Agenti SHIELD-a
Serija smještena u MCU došla je kraju i glumci su se oprostili od nje, a Clark Gregg je dodao kako je zahvalan na iskustvu

Pogledajte trailer za finale serije "Agenti SHIELD-a"

Foto: YouTube

Akcijska serija Agenti SHIELD-a na malim je ekranima od 2013. godine, a sad je došao njezin kraj. Sutra, 12. kolovoza, bit će prikazane dvije posljednje epizode serije, a predstavljen je trailer za finale!

Serija se nekad direktno vezala na druge projekte iz Marvel Cinematic Universe-a, ali onda su se maknuli iz njega što je po mnogima bio odličan potez. Clark Gregg, koji u seriji i filmovima glumi legendarnog agenta Phila Coulsona snimio je vlastiti video u kojem se oprašta od serije koja je obilježila sedam godina njegovog života. S obožavateljima je bio iskren: "Da ste mi na setu Iron Mana rekli da ću toliko ući u lik i da će ovo putovanje toliko trajati... zbilja je teško sad pustiti ovo sve. Mogu biti samo zahvalan na prilici."

Jedna od glumica Natalia Cordova-Buckley, koja se seriji pridružila tijekom treće sezone, rekla je kako bi voljela da se svijet serije i filmova više ispreplitao, dok se kolegica Ming-Na Wen nije složila. "Tu sam od prve sezone i jednostavno ne. Takvo spajanje scenaristima je vezalo ruke, morali su maksimalno prilagoditi scenarij i epizode izlascima filmova što nam je jako smetalo. Otežalo je scenaristima i svima koji su htjeli imati svojevrsnu slobodu da budemo samostalna serija", rekla je Wen koja u seriji glumi agenticu Melindu May.

"Mislim da je bila briljantna ideja da sva radnja bude povezana, ali na kraju je ovako ispalo bolje jer smo našim scenaristima dali mogućnost da iskoriste svoju maštu i naprave nove stvari za likove i radnju. No, prva sezona imala je neke nelogičnosti i probleme pa je ispalo dobro kad smo je povezali s filmom, ali na kraju smo našli vlastiti identitet", dodala je Wen.

Uz navedene glumce, Agente SHIELD-a svakako su obilježili Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Adrianne Palicki i Henry Simmons, ali i nekoliko glumaca koji su odlično utjelovili negativce: Ruth Negga, Kyle McLachlan i Bill Paxton.

Dvosatno finale serije Agenti SHIELD-a bit će prikazano sutra na ABC-ju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala