Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona Uvoda u anatomiju bavit će se pandemijom koronavirusa
Serija ima odgovornost prema gledateljima i ne može ignorirati medicinsku priču naših života, kažu u produkciji

Nova sezona "Uvoda u anatomiju" bavit će se pandemijom koronavirusa

Foto: YouTube

Liječnici i medicinske sestre u seriji Uvod u anatomiju u novoj će se sezoni baviti jednom vrlo aktualnom tematikom, a to je pandemija koronavirusa.

Jedna od izvršnih producentica serije Krista Vernoff u intervjuu je rekla kako je to logičan potez: "Sigurno ćemo obraditi i aktualnu pandemiju. Nema šanse da bi jedna dugovječna medicinska serija mogla ignorirati medicinsku priču naših života." Pojasnila je i kako su se scenaristi već našli s pravim liječnicima kako bi naučili više o pandemiji i konzultirali se s njima.

"Svake godine imamo liječnike koji nam pričaju svoje priče iz stvarnog života i to su obično najsmješnije ili najluđe priče. Ove godine je drugačije, ove godine to je svojevrsna terapija. Liječnici dolaze i pričaju nam o svojim iskustvima s ovom bolesti, neki se doslovno tresu i samo što ne zaplaču, neki problijede, neki o koroni govore kao o ratu za koji nisu spremni", otkrila je na panel razgovoru koliko ih je samo bilo teško slušati.

Zbog svega navedenog teško bi bilo samo ignorirati aktualnu zdravstvenu situaciju u svijetu, a scenaristi pokušavaju naći balans između tih teških priča, romanse i humora.

No, na 17. sezonu medicinske serije Uvod u anatomiju morat ćemo se još strpiti budući da je snimanje odgođeno zbog pandemije i još se ne zna kad će se moći nastaviti. 16. sezona emitirala se od rujna 2019. do travnja ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala