Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Boris Novković - Zapisan u tebi
Najjzaposleniji redatelj video spotova u Hrvatskoj Darko Drinovac u zamci rutinskih ostvarenja

Boris Novković - "Zapisan u tebi"

Album Zapisan u tebi
Izdavač Zapisan u tebi
Autor spota Darko Drinovac
Trajanje 4'07''
Ocjena 4/5



Hrvatski Eros Ramazzotti 18. je travnja objavio je novi album. 13 po redu sa 12 novih pjesama od kojih je naslovna ovih dana dobila i svoj video spot u režiji momentalno najzaposlenijeg redatelja video spotova u Hrvatskoj Darka Drinovca. Treći singl sa novog albuma vrlo je solidna pop pjesma nastala od provjerenog tima kojeg tvore Novković, Franjo Valnetić i Nikša Bratoš.

Za prethodni spot "Ne kuni se" Drinovac je iskoristio popularnost Jelene Veljače ali i njezinu atraktivnost čime je priskrbio spotu dodatnu slavu. Međutim, spot za pjesmu "Zapisan u tebi" i nije baš neko kreativno djelo. Zaposlena djevojka obavlja svoj svakodnevni uredski posao dok joj se Boris kontinuirano pojavljuje ispred očiju što je Drinovac riješio umetanjem snimke Borisa na zaslon kompjutora, prozor, sliku na zidu, hodnik, na radni stol, paštetu… Drugim riječima, napadno i pretjerano iako istovremeno šarmantno kao ideja ali relativno loše realizirano. I dok su kadrovi zaposlene djevojke tonirani plavičasto, Boris je u prirodnim bojama što donekle podiže bogatstvo slike.

Kada ona ne bi bila "Pale sam na svijetu" odnosno kada bi tu i tamo sretala kolege i kada bi se vidjela kakva takva radna atmosfera, a ona s vremena na vrijeme pokazala i glumačke ambicije pokazujući povremeno i neku emociju, a ne samo svoj izgled, ovaj bi spot mogao dobiti i veću ocjenu. Drinovac je već odavno ispekao zanat pa je za očekivati da u hiperprodukciji režiranja video spotova padne u zamku rutinskih ostvarenja kakvo je ovo. Šteta.


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala