Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.6.
Još jedna nedjeljna večer uz izbor poznatih (repriziranih) filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28.6.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Dobra bitka, HTV 2 u 22:55 sati
Henceforth Known as Property Diane i Lucca zastupaju klijenticu koja se oporavlja od raka jajnika i traži povrat prethodno doniranih embrija. Maiji podmetnu lažni profil na društvenim mrežama. Mike Kresteva dolazi u posjet uredu Reddick, Boseman & Kolstad.

FILMOVI

Vlak pun love, Doma TV u 19:55 sati
Wesley Snipes i Woody Harrelson dva su neobična brata koji će do novca za ostvarivanje svojih snova pokušati doći kršeći upravo onaj zakon koji su se zavjetovali štititi.

Posljednji Mohikanac, HTV 2 u 21 sat
Michael Mann je snimio raskošno ostvarenje u kojem vrsno kombinira uzbuđenja i napetosti, scene bitaka s romantičnim trenucima, ne pretjerujući niti s jednim elementom. Uz njegovu režiju ističe se fotografija Dantea Spinottija te pogotovo izvrsne glumačke interpretacije cijele ekipe.

Nikad se nisam poljubila, RTL u 21:30 sati
Darovita i marljiva Josie Geller radi kao urednica u listu Chicago Sun-Times stekavši puno povjerenje svoga šefa Augustusa Straussa. Josie zanemaruje privatni život koji joj je na mrtvoj točki još od srednje škole. Kada je urednik lista James Rigfort angažira da napiše reportažu o današnjoj američkoj mladeži, Josie kao srednjoškolka počne pohađati nastavu u gimnaziji, ali ni dalje ne zna kako pristupiti "vršnjakinjama".

Narednik James, Doma TV u 21:50 sati
Nominiran za Oscara u čak devet kategorija, film ugledne redateljice Kathryn Bigelow nagrađen je 2010. godine sa 6 Oscara, među ostalim za najbolji film, režiju, originalni scenarij, montažu. Snimljen prema scenariju novinara Marka Boaka, koji je pratio na iračkom ratištu jedinice za razminiranje, i o svojim iskustvima mailom izvještavao buduću redateljicu filma Kathryn Bigelow, Narednik James je neviđeno nadahnut i realističan prikaz rata. Film pritom prikazuje rat kao mjesto užitka za mnoge i kao takav lišen je bilo kakvog ideologiziranja, bilo s lijeve ili desne strane.

Spider-Man: Povratak kući, Nova TV u 22:50 sati
Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac - The Vulture.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala