Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Arquette opet u ulozi šerifa Deweya u rebootu Vriska
Skuplja se stara i nova ekipa koja će na veliki ekran vratiti popularnu horor franšizu

David Arquette opet u ulozi šerifa Deweya u rebootu "Vriska"

Foto: PR Photos

David Arquette reprizirat će svoju ulogu šerifa Deweya Rileya u rebootu popularne horor franšize Vrisak koja je u pripremi.

"Oduševljen sam što ću ponovno glumiti Deweya i još se jednom okupiti sa svojom obitelji iz Vriska, starom i novom. Vrisak je velik dio mog života i jako se veselim i zbog fanova i zbog sebe što ćemo odati počast naslijeđu Wesa Cravena", prenosi Variety službenu Arquetteovu izjavu.

Jučer je stigla vijest iz Spyglass Media Group kako se snimanje filma očekuje kasnije ove godine u Wilmingtonu čim svi sigurnosni i zdravstveni uvjeti budu mogli biti osigurani. Za režiju su zaduženi Matthew Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett (Ready or Not) prema scenariju Jamesa Vanderbilta (Murder Mystery, Zodiac, Čudesni Spider-Man) i Guya Busicka (Ready or Not). Radnja reboota drži se u tajnosti iako se zna kako se nastoji da što više originalne glumačke ekipe ima svoju ulogu u novom filmu.

Prisjetimo se, originalni Vrisak smo gledali još 1996. godine s Neve Campbell u ulozi Sidney Prescott, a među glavnim zvijezdama filmova bili su Arquette i Courteney Cox. Filmove je režirao legendarni Wes Craven koji je preminuo 2015. u 76. godini života, a scenarije je bio napisao Kevin Williamson. Williamson je također izjavio da se veseli ponovno raditi sa starom ekipom, a o novim redateljima i scenaristima je rekao: "Njihov pristup filmu istovremeno je originalan, maštovit i poštuje Wesovo naslijeđe na najbolji način. ... Veselim se što sam dio novog filma."

Vrisak franšiza zaradili su u svijetu ukupno 608 milijuna dolara s tim da smo nastavke gledali 1997., 2000. i 2011. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala