Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tjedni izbor Viasatovih kanala
TV1000, Viasat History, Epic Drama ili Viasat Nature - u ovotjednom odabiru ponude nađe se za svakog ponešto

Tjedni izbor Viasatovih kanala

Donosimo vam odabir ovotjednih preporuka za Viasatove kanale TV1000, Epic Drama, Viasat History i Viasat Nature, gdje vas očekuju zanimljivi i napeti sadržaji - za svaki ukus ponešto.

PONEDJELJAK, 18. SVIBNJA U 21:00 SAT

VIASAT HISTORY: BITKA ZA KRETU

Ovo je priča o čuvenoj bitci iz Drugog svjetskog rata nakon koje je uslijedila četverogodišnja njemačka okupacija Krete. Odlazimo na Kretu kako bismo istražili tu jedinstvenu i krvavu bitku.

Epizoda 1: U jedinstvenoj blitzkrieg operaciji u svibnju 1941. g. na otok je spušteno 14.000 njemačkih padobranaca potpomognutih s gotovo tisuću zrakoplova. Zračna invazija tih razmjera više se nikada neće ponoviti.

UTORAK, 19. SVIBNJA U 21:00 SAT

TV1000 BALKAN: PURPURNA KIŠA

Mladi glazbenik, izmučen nasilnom situacijom u vlastitom domu, mora se nositi s konkurencijom, osjećajima prema djevojci koju voli i s vlastitim nezadovoljnim bendom dok postaje sve popularniji.

SRIJEDA, 20. SVIBNJA U 19:05 SATI

VIASAT NATURE: NIGEL MARVEN: DIVLJA SREDNJA AMERIKA

Pridružite se pustolovu Nigelu Marvenu dok putuje duž uske prevlake između Sjeverne i Južne Amerike te putem nailazi na nevjerojatne divlje životinje i dirljive priče.

Epizoda 1: S više od stotinu vrsta žaba, 700 vrsta ptica, više od 200 vrsta sisavaca i sa stotinama gmazova, Honduras je jedna od zemalja Srednje Amerike koja je najbogatija životinjskim vrstama.

ČETVRTAK, 21. SVIBNJA U 19:55 SATI

VIASAT NATURE: OPSTANAK U DIVLJINI

Ova serija o ponašanju životinja istražuje nevjerojatan život i prilagodbe najdivljijih, najnevjerojatnijih i katkada najčudnijih životinja. Informativna je, kreativna i dramatična jer u njoj otkrivamo bogat i raznolik svijet životinjskog ponašanja - od najsitnijih paukova do morskih divova, od sofisticirane uporabe oruđa do nevjerojatnih noćnih prilagodbi. Pogledajte najnevjerojatnije načine na koji životinje nalaze hranu, izbjegavaju smrt, traže partnere i osvećuju se.

Epizoda 5: Upoznajte životinje koje žive u ekstremnim vremenskim uvjetima i koje su stvorile jedinstvene alate i tehnike pomoću kojih se bore s najoštrijim izazovima kako bi osigurale svoj opstanak.

PETAK, 22. SVIBNJA U 22:10 SATI

VIASAT HISTORY: NEVIDLJIVI RIMSKI GRAD

Dr. Michael Scott ima ekskluzivan pristup u prostore koji se nalaze duboko pod rimskim ulicama te ondje vodi ekipu stručnjaka kako bi otkrio cijelu priču o tom gradu i izvanrednim ljudima koji su ga stvorili i živjeli u njemu.

SUBOTA, 23. SVIBNJA U 22:40 SATI

EPIC DRAMA: PODMORNICA

Godina 1942. La Rochelle: podmornica U-612 kreće na svoje prvo putovanje s posadom koju vodi kapetan Klaus Hoffmann. Na kopnu, obuzeta opasnom vezom, Simone Strasser gubi kontrolu nad vlastitim životom.

Epizoda 1: Zapovjedniku podmornice Johannesu Von Reinhartzu dodijeljena je nova misija; Margot i Simone pomažu Goldblattovima da pobjegnu iz La Rochellea; Hoffmann u New Yorku žudi za povratkom kući kako bi sprao ljagu sa svog imena.

NEDJELJA, 24. SVIBNJA U 21:00 SAT

TV1000 BALKAN: LIJEK ZA ŽIVOT

Mladog i ambicioznog direktora šalju po glavnog direktora tvrtke u tajanstveni 'wellness centar' u Švicarskim Alpama, no on ubrzo počinje sumnjati da tretmani u centru nisu onakvi kakvima se čine...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala