Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.5.
Današnja večer donosi serije i odlične filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 8.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8.5.

SERIJE / EMISIJE

911, RTL 2 u 20:20 sati
Tim rješava posljedice prometne nesreće u koju su uključeni morski pas i curenje plina u ordinaciji plastičnog kirurga. Bobby upozna Athenine roditelje, koji ga hladno dočekaju jer njezina majka ne odobrava zaruke. Athena je potresena kada otkrije da je poziv, koji se činio kao pogrešan, bio poziv dječaka otetog prije šest godina. Maddie pokušava nastaviti vezu s Chimneyem podnošenjem razvoda od svog nasilnog supruga, ali otkrije da je on napustio grad.

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 22:30 sati
Opasnost od terorista sve je veća i narednik David Budd pokušava spriječiti atentat na ministricu unutarnjih poslova Juliju Montague.

FILMOVI

Srce od čelika, HTV 1 u 20:05 sati
U travnju 1945. Saveznici vode završne bitke na europskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

Umri muški: Dobar dan za umiranje, RTL u 20:20 sati
Bruce Willis se vraća u svojoj najprepoznatljivijoj ulozi Johna McClanea – heroja koji je zahvaljujući svojim sposobnostima i stavu uvijek ostajao kao posljednji preživjeli. Stigavši u u Moskvu kako bi pomogao svom sinu Jacku koji se nalazi u zatvoru John McClane shvaća da se opeta našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. S ruskom mafijom za petama, u želji za izbjegavanjem stvarnog rata, dva McClanea otkrivaju kako ih njihove suprotne metode čine nezaustavljivim herojima.

Diplomacija, HTV 1 u 22:45 sati
Neposredno pred zoru Dietrich von Choltitz, njemački vojni guverner Pariza, spreman je izvršiti naredbu Adolfa Hitlera o dizanju glavnog grada Francuske u zrak. Mostovi i spomenici uskoro će eksplodirati. Ipak, Pariz nije uništen. Iz kojih je razloga Dietrich von Choltitz odbio prenijeti Hitlerovo naređenje, usprkos bezgraničnoj odanosti Trećem Reichu? Je li Raoul Nordling, švedski konzul i general u Parizu utjecao na to da se general predomisli?

Gravitacija, Nova TV u 23:35 sati
Sandra Bullock glumi doktoricu Stone, koja odlazi na svoju prvu misiju u svemir, a George Clooney iskus­nog astronauta Matta Kowalsokg kojem je ovo posljednji let. Međutim, prilikom rutinske svemirske šetnje dogodi se katastrofa i Stone i Kowalski se odvajaju od shuttla, lebdeći bespomoćno u beskrajnu tamu…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala