Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.5.
Nedjeljna večer donosi hrpu akcijskih filmova nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3.5.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:20 sati

Jamestown, HTV 2 u 22:10 sati
U drugoj sezoni serije i dalje pratimo život triju žena (Jocelyn, Alice i Verity) i njihovu borbu u pokušaju da izgrade nov život u ovoj prekrasnoj, ali odbojnoj zemlji.

FILMOVI

Bjegunac, Doma TV u 19:55 sati
Za razliku od mnoštva sličnih filmova, Davisov triler, osim što je zanatski savršen, može se pohvaliti i zanimljivim likovima. Igra mačke i miša između šerifa Gerarda i bjegunca kojeg je tako sjajno odigrao Harrison Ford, zanimljiva je upravo zbog njihove inteligencije i snalažljivosti.

Plan za bijeg, RTL u 20 sati
Ray Breslin (Sylvester Stallone) vodeći je svjetski stručnjak za zatvore, dobro zarađuje osmišljavajući stvarne bjegove iz najsigurnijih ustanova. No kada Ray i njegovi suradnici iz tvrtke B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis "50 Cent" Jackson) i Lester (Vincent D'Onofrio) dobiju dvostruko višu ponudu od uobičajene da bi ocijenili Grobnicu, privatni zatvor konstruiran prema posebno strogom protokolu, Breslin ne može odoljeti izazovu.

Osveta, RTL 2 u 20:15 sati
Ljevičarska kolumbijska gerila, čiji je vođa nemilosrdni Claudio Perrini zvani Wolf, organizira teroristički bombaški napad u Los Angelesu čije su nevine žrtve supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera (Arnold Schwarzenegger). Bolno ranjene duše, Brewer vapi za osvetom i čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju.

Opasna šifra, RTL u 22:05 sati
Pripadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost osmislili su kompleksnu komunikacijsku šifru Mercury kako bi mogli sigurno komunicirati sa svojim tajnim agentima diljem svijeta. Kako bi se uvjerili da ju je nemoguće dešifrirati, umetnuli su je u križaljku dostupnu građanima. Nakon nekog vremena na njihov se broj javi autistični devetogodišnjak Simon Lynch s dešifriranom porukom.

Traži se stari, Nova TV u 22:10 sati
Dva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upast će u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo tko, ali i kratko uživati kada pomisle da im je velika sportska zvijezda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala