Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HRT proizveo prvu emisiju na virtualni način - Ostanite doma uz Kod nas doma
Prva HRT-ova emisija napravljena na virtualan način vodi nas u dnevni boravak voditeljice Ive Šulentić

HRT proizveo prvu emisiju na virtualni način - Ostanite doma uz "Kod nas doma"

Foto: HRT

Emisija Ostanite doma - Kod nas doma je prva emisija HRT-a napravljena na virtualni način, i time u potpunosti opravdava svoj naziv. Slogan emisije u doba pandemije koronavirusa je #Ostanitedoma KOD NAS DOMA.

Emisija je pripremljena, snimljena i montirana virtualno, u skladu sa svim mjerama koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite, ne ugrožavajući ničije zdravlje. Cjelokupna komunikacija je obavljena virtualnim putem, bez socijalnih kontakata.

Emisijom Kod nas doma od ponedjeljka, 20. travnja, pokazujemo da smo moderna televizija, koja prati trendove digitalnog doba i koristi se suvremenom komunikacijom. Time dokazujemo da HRT ne oskudijeva kreativcima koji se mogu nositi s novonastalim poteškoćama i otežanim uvjetima rada, a da kvaliteta programskog sadržaja i dalje bude na visokoj razini. Još jednom će se vidjeti koliko smo odgovorni prema našim gledateljima i prisutni uz njih u svim situacijama.

Opis emisije

HRT-ov studio zamijenili smo dnevnim boravkom Ive Šulentić iz kojeg nam se ona svakodnevno javlja i uvodi nas u svoj dom, a uz premijerne i aktualne reportaže pratimo kako se poznati, ali i obični ljudi, nose s novim životnim izazovima. Skype ili zoom razgovorima zavirit ćemo u svačiji dom. Što rade poznati, a što nepoznati u ovom uzbudljivom i izazovnom dobu?

Premijernim i repriznim reportažama vas i dalje vodimo po cijeloj Hrvatskoj. Donosimo najsmiješnije i najzabavnije novosti s društvenih mreža, a i humorom se borimo protiv korone. Čak i da postoji još itko tko nije "priključen" na društvene mreže, može pratiti emisiju #Ostanite doma Kod nas doma, i donijet ćemo mu malo radosti u svakodnevicu. Upoznat ćemo vas s trikovima preživljavanja u izolaciji.

- Bit ćemo aktualni, zabavni i odgovorni prema našim gledateljima. Provjerit ćemo što rade i naše kolege s HRT-a, kakve projekte smišljaju u izolaciji, je li Danieli Trbović izolacija izoštrila ili otupila britkost, što kuha Doris Pinčić Rogoznica, je li Duško Ćurlić snimio duet s Ivanom Vukušićem..., kaže voditeljica projekta Maja Tokić, i dodaje:

- Kada sam smišljala inačicu emisije Kod nas doma, vodila sam se svjetskim i javnim televizijskim kućama koje i u doba pandemije emitiraju svoj program, prilagođavaju ga sadašnjoj situaciji i gledateljima nude raznovrstan mozaični program. Nekoliko dana prije nego smo mi krenuli s emitiranjem iz Ivinog dnevnog boravka, vidjela sam da je jedna od NBC-jevih najdugovječnijih emisija "Saturday Night Live" napustila prestižni studio i počela emitirati iz domova. Tom Hanks je gledateljima pokazao kako njegova kuhinja može parirati najboljim američkim studijima. Pa kad može Tom Hanks, što ne bismo i mi pokazali kako je kod Ive doma, naglašava Maja Tokić.

Emisija će se emitirati četiri dana u tjednu - od ponedjeljka do četvrtka na HTV 1 - u starom terminu u 17:20, u trajanju od 45 minuta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala