Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Scott & Bailey od 24. ožujka
Prijateljice postaju konkurentice u borbi protiv zločina u novoj sezoni kriminalističke hit serije

Četvrta sezona serije "Scott & Bailey" od 24. ožujka

Na Doma TV-u od utorka, 24. ožujka Suranne Jones i Lesley Sharp ponovno se pojavljuju u naslovnim ulogama u četvrtoj sezoni serije Scott i Bailey, koja se bavi osobnim i profesionalnim životima dviju detektivki. Detektivke koje se svojim osobnostima savršeno dopunjavaju, zajedničkim snagama rješavaju zločine s kojima se nije lako emocionalno nositi.

Iskrena, snažna i uvjerljiva četvrta sezona kriminalističke serije Scott i Bailey ima svjež pristup tematici. Rachel Bailey i Janet Scott su detektivke prestižne Ekipe za teška ubojstva Metropolitanske policije Manchestera. Rachel je energična, nagla i hrabra, a Janet suptilna i pouzdana intelektualka koja razmišlja diplomatski i ima sarkastičan smisao za humor. Baš se zato savršeno dopunjavaju.

U svakoj epizodi Rachel i Janet rješavaju teške zločine koji su izazovni i s kojima se nije lako emocionalno nositi, kao ni sa složenim situacijama u privatnim životima. U ovoj sezoni obje očekuju promaknuće, ali samo je jedno naredničko mjesto, pa su prijateljice ujedno konkurentice.

Neuspješna varka jednog mladića dovodi do otkrića posmrtnih ostataka žene koja je nestala prije 25 godina. Stare se rane otvaraju i tajne otkrivaju kad Rachel i Janet kopaju po arhivima i ponovno ispituju svjedoke. U hotelskoj je sobi nađena mrtva žena. Svjedokinja prijavljuje svoj neugodni spolni odnos pa rješenje slučaja traže na internetskoj stranici za spojeve. Besvjesno djetešce primljeno je u bolnicu s ozljedama koje nisu u skladu s tim kako su roditelji objasnili tijek događaja. Budući da je riječ o dadilji i njezinu drogiranom dečku, nije jasno komu je bilo više stalo do dobrobiti dječačića. Muškarčevo je tijelo nađeno zaglavljeno između stijena u močvari. Ekipa od javnosti traži informacije, a kad istraga dovede do obližnje farme, otkrivaju nešto mnogo zlokobnije i šokantnije nego što su očekivali.

U međuvremenu se opet pojavljuje Rachelina mama Sharon. Kad Sharonin novi dečko završi u policijskom pritvoru, Rachel zaviruje u njegov dosje i mora odlučiti hoće li mami otkriti podatke o njegovoj šokantno nasilnoj prošlosti. Janet muče privatni problemi jer kći Elise odluči živjeti s njezinim bivšim suprugom i njegovom novom partnericom Eleanor. Janet odluči da treba opet izlaziti s muškarcima, ali jedva se suzdržava da svakog na spoju ne ispituje kao da je osumnjičenik. Rachel počinje novu vezu, ali želi je pred svima tajiti jer je novi ljubavnik viši policijski dužnosnik. Janet nenamjerno prouzroči probleme svojoj šefici Gill kad izrazi zabrinutost zbog njezina opijanja. Hoće li Gill izdržati do mirovine bez mrlje na svojoj sjajnoj reputaciji?

Četvrta sezona kriminalističke hit serije od 24. ožujka na Doma TV-u!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala