Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film Cats osvojio najviše Zlatnih malina
Svečana dodjela nagrada za najgore iz filmske industrije otkazana je, a dobitnike nagrada organizatori su objavili jučer putem objave za medije

Film "Cats" osvojio najviše Zlatnih malina

S obzirom na to da je cijeli svijet stisnuo pauzu na sve događaje i veća okupljanja, tako su i organizatori dodjele filmskih nagrada Zlatna malina odlučili preskočiti ovogodišnju svečanu dodjelu.

Iako se dodjela nagrada najgorima u filmskoj industriji inače odvija dan prije dodjele nagrada onim najboljima, ove su godine pomaknuli taj datum jer su Oskari dodijeljeni neočekivano rano u veljači.

Kako je svečana dodjela Zlatnih malina morala biti otkazana radi koronavirusa, putem objave za medije su organizatori jučer objavili ovogodišnje dobitnike.

Nikoga nije previše iznenadilo da je film Mačke osvojio većinu nagrada, s obzirom na to da se publika većinski složila kako se radi o jednom od najvećih promašaja u protekloj godini.

Mačke su dobile šest Zlatnih malina: za najgori film, najgoreg sporednog glumca (James Corden) i najgoru sporednu glumicu (Rebel Wilson), najgoru kombinaciju na ekranima, najgori scenarij i najgoreg redatelja (Tom Hopper).

Rambo: Last Blood je osvojio dvije Zlatne maline: za najgori remake, rip-off ili nastavak i za najgori nemar za ljudski život i javno dobro. John Travolta dobio je nagradu za najgoreg glumca za kombinaciju dva filma - The Fanatic i Trading Paint.

Hilary Duff proglašena je najgorom prošlogodišnjom glumicom radi uloge u filmu The Haunting of Sharon Tate, a Eddie Murphy dobio je nagradu Zlatnih malina za iskupljenje za svoj film Dolemite Is My Name.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala