Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Axel Foley se vratio na ulice Beverly Hillsa
Trailer za nadolazeći nastavak filma "Policajac s Beverly Hillsa" vraća Eddieja Murphyja u kultnu ulogu

Axel Foley se vratio na ulice Beverly Hillsa

Eddie Murphy vraća se kao Alex Foley u novom nastavku filma Policajac s Beverly Hillsa! Netflix je upravo objavio prvi trailer koji prikazuje Murphyjevog lika u još jednoj avanturi u nastavku klasične franšize koja je započela 1980-ih. Izvorni Policajac s Beverly Hillsa bio je kulturološki fenomen kada je objavljen 1984. godine koji ne samo da je pokazao Murphyjev komičarski talent, već je i redefinirao žanr akcijske komedije. Njegov uspjeh iznjedrio je dva nastavka 1987. i 1994. godine. Tijekom godina, Foley je postao jedan od Murphyjevih najlegendarnijih likova, kombinirajući oštroumnost s uličnom pameti.

Glumačku ekipu za novi film čine Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot i Kevin Bacon.

U ovom novom poglavlju prijetnja postaje osobnija kada se Foleyjeva kći, koju igra Paige, suoči s opasnošću. Ova kritična situacija povlači Foleyja natrag u akciju za rješavanje krize. Udružuje se sa svojom kćeri i živahnim novim partnerom, kojeg tumači Gordon-Levitt.

Priča postaje još napetija kada se Foley ponovno ujedini sa svojim prijateljima od povjerenja Billyjem Rosewoodom (Reinhold) i Johnom Taggartom (Ashton). Udružuju snage u važnoj misiji razotkrivanja duboko skrivene zavjere.

Prvi film o policajcu s Beverly Hillsa odigrao je značajnu ulogu u katapultiranju karijere Eddieja Murphyja na nove visine. Objavljen nedugo nakon Murphyjeva odlaska iz Saturday Night Livea, emisije koja ga je već proslavila, film ga je proglasio međunarodnom superzvijezdom. Već se godinama priča o novom nastavku, prije desetak godina su postojali neki konkretniji planovi, ali je tek sada došlo do realizacije.

Film službeno nosi naziv Beverly Hills Cop: Axel F, a na Netflixu se očekuje na ljeto 2024. godine, datum premijere još nije otkriven.
 

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala