Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.3.
Nakon dulje pauze kreće nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato"

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Kroz proteklih sedam sezona, ova poznata plesno-pjevačka emisija osvojila je srca gledatelja diljem zemlje i postigla veliki uspjeh donoseći nezaboravne trenutke zabave uz iznenađujuće transformacije i glazbene izvedbe.

Sin, HTV 3 u 22:40 sati
S prikazivanjem kreće druga sezona koja se sastoji od 10 epizoda. Godine 1852. mladi Eli predvodi smioni napad Komanča u Meksiku. Godine 1915. obitelj McCullough nailazi na prepreku koja bi mogla zaustaviti širenje posla s naftom.

Grantchester, HTV 2 u 23:05 sati
Dok Will pokušava donijeti odluku koja će mu odrediti budućnost, nasilna smrt mladog rokera za Geordieja je konačni dokaz da zemlji više nema spasa.

FILMOVI

Početak, Doma TV u 19:55 sati
Leonardo DiCaprio je Dom, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj sposobnosti Dom je postao iznimno tražen od moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

Rambo: Do zadnje kapi krvi, RTL u 20:15 sati
Sylvester Stallone, jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcijskih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rockyju i Rambu – donosi petu ekranizaciju kultne akcijske priče o Rambu.

Mamma Mia!, HTV 1 u 20:15 sati
Sophie ima 18 godina, uskoro se udaje, a nikada nije upoznala svog oca. Kada je slučajno pronašla majčin dnevnik, u kojemu su opisane njene tri velike ljetne ljubavi, ona odluči bez majčina znanja na vjenčanje pozvati potencijalne očeve. No, kako da otkrije tko je on?

Stiks, HTV 1 u 22:40 sati
Film Wolfganga Fischera prikazuje nam borbu za preživljavanje na moru koja paralelno opisuje i situaciju svih onih ljudi koji se nalaze u teškim životnim situacijama, a čija sudbina ovisi o drugima.

Top Gun, Nova TV u 23 sata
Film je baziran na edukaciji pilota prema programu kalifornijske akademije Miramar iz San Diega gdje je snimljena većina scena. Nastavak iz 2022. godine, Top Gun: Maverick, trebao bi biti prikazan na istom kanalu sljedeće nedjelje!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala