Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jude Law i Naomie Harris na tajanstvenom otoku u traileru za The Third Day
HBO je predstavio teaser za novu mini seriju koja stiže ove jeseni

Jude Law i Naomie Harris na tajanstvenom otoku u traileru za "The Third Day"

Foto: YouTube

Serija The Third Day koju su osmislili Felix Barrett i Dennis Kelly predstavljena je prvim teaser trailerom od minute i pol koji nas je zaintrigirao.

Misteriozna drama imat će 6 epizoda, a bit će ispričana u dva dijela. Prvi dio ima podnaslov Ljeto (Summer) i u tri epizode donosi priču o Samu (Jude Law) kojeg zanima tajna misterioznog otoka smještenog pored britanske obale. Sam stigne na otok gdje sreće otočane koji su fokusirani na očuvanje tradicija pod svaku cijenu. Scenarij za te tri epizode je napisao Kelly, a režiju potpisuje Marc Munden.

Drugi dio nazvan je Zima (Winter) i kroz tri epizode donosi priču o Helen (Naomie Harris) koja na otok dolazi kako bi pronašla neke odgovore, ali taj dolazak neće proći onako kako je zamislila. Priču uz Kellyja potpisuju Kit de Waal i Dean O'Loughlin, a režirala ju je Philippa Lowthorpe.

Kelly je za BBC još u siječnju rekao kako je htio napraviti seriju koja će biti uznemirujuća, ali koja istovremeno govori o strahovima koji su gori od pravog horora: "Teme ove serije su već dugo moja opsesija – riječ je o gubitku i nadi i o tome kako obje stvari mogu pomutiti razum na najneobičnije i najbrutalnije načine."

U ovoj neobičnoj priči koju u HBO-u opisuju kao TV emisiju i svijet u koji možemo ući u ostalim ulogama su Katherine Waterston, Emily Watson i Paddy Considine.

The Third Day na HBO je trebao doći 11. svibnja, ali termin je pomaknut na jesen ove godine, zasad s nepoznatim datumom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala