Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljubav je na selu u velikoj završnici
Prva sezona najgledanije emisije na RTL-u došla je do svog kraja, a uskoro nas očekuju i novi nastavci

"Ljubav je na selu" u velikoj završnici

PIŠE: Dario Petruševski, RTL
Foto: RTL Televizija

Nakon što smo tijekom 12 epizoda u stopu pratili i pobliže upoznali mladiće i djevojke u njihovoj potrazi za srodnom dušom, dokumentarna sapunica "Ljubav je na selu“ približila se svome kraju. Posljednja epizoda ove romantične emisije prikazat će se u utorak, 14. travnja u 21 sat.

Mladiće i djevojke, koji su sudjelovali u emisiji "Ljubav je na selu“, voditeljica Lorena pozvala je na posljednji susret i razgovor na riječko skijalište Platak, gdje će cijela ekipa uživati uz večeru, ples i pokoje iznenađenje. Osim Denisa i Petra, koji su na Platak došli u društvu Katarine i Jovane, Loreni su se pridružili i Ivan i Franjo, ali bez pratnje. Naime, Ivanova draga Melani nakratko je morala otputovati u Njemačku, dok je Franjo s ponosom objavio kako već neko vrijeme nije sam… Osim iznenađenja što ga je priredio Franjo, koji je za vrijeme snimanja emisije pronašao djevojku, Lorena je i od ostalih kandidata i djevojaka saznala mnoge zanimljivosti. I dok su neki priznali da i kod njih ima novih simpatija i ljubavi na vidiku, drugi su, na iznenađenje svih, objavili zaruke i skorašnja vjenčanja.

Inače, dokumentarna sapunica "Ljubav je na selu" jedna je od najgledanijih emisija domaće produkcije RTL-a, pa će se na male ekrane vrlo vjerojatno vratiti u sljedećoj sezoni. Kako doznajemo, atraktivna Lorena Nosić u potpunosti je opravdala povjerenje TV čelnika i nastavit će sudjelovati u projektu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala