Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 10.4.
Uskrsni ponedjeljak donosi hrpu različitih emisija uz poneki film

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 10.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u ponedjeljak, 10. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Večera za 5 na selu, RTL u 20:15 sati
Istarska fritaja, nekakva delicija od boškarina ili istarska supa za doček - rastu zazubice od raznih specijaliteta koji bi mogli dočekati kandidate u novom tjednu!

Aha!, HTV 1 u 20:15 sati
Ova putopisno-znanstvena serija predstavlja znanstvenike iz Hrvatske koji rade u relevantnim znanstvenim institucijama u inozemstvu. Ana-Sunčana Smith predaje na Sveučilištu Friedrich-Alexander Erlangen u Nürnbergu te Institutu Ruđer Bošković u Zagrebu.

Ljubav je na selu, RTL u 21:15 sati
 

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Ray Donovan, HTV 2 u 23:15 sati
Veza Molly i Raya postaje strasnija, ali njihove ih obitelji ometaju kada i Bridget i Bunchy i Jim Sullivan zatrebaju Raya da riješi njihove probleme. Terry i Smitty pomažu Rayu u istrazi, a Rayu je teško pratiti Mickeyja.

FILMOVI

Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje, HTV 1 u 13:45/0:10 sati
U nastavku filma Nanny McPhee dvostruka dobitnica nagrade Oscar Emma Thompson vraća se ulozi čudesne dadilje koja se pojavljuje tamo gdje je najpotrebnija u ovoj predivnoj i humorističnoj bajci koja je oduševila tisuće djece širom svijeta.

Prijevare s hranom, HTV 2 u 20:15 sati
Konjetina deklarirana kao govedina, med razrijeđen jeftinim šećernim sirupima, lažno ekstra djevičansko maslinovo ulje... Prijevare s hranom, od najjeftinijih do najskupljih namirnica, godišnje donose zaradu od nekoliko milijardi dolara. Smatra se da je 10% namirnica koje jedemo krivotvoreno.

Put do slave, HTV 2 u 21:10 sati
Dvanaest ljudi hodalo je po Mjesecu, ali samo je jedan čovjek – Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) – hodao po nepreglednoj praznini između dva tornja Svjetskog trgovačkog centra.

Pavao, Kristov apostol, Nova TV u 0:25 sati
Luka riskira život kako bi posjetio Pavla, zarobljenog u Rimu, te dokumentirao njegov život i učenja. Sjedeći s Pavlom u sumornoj zatvorskoj ćeliji, Luka otkriva da je Pavao počeo sumnjati u sebe, ali Luka je odlučan širiti evanđelje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala