Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.12.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove

TV Preporuke dana – Petak 27.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.12.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Filip njeguje Valentinu nakon što je slučajno ispustio uteg na njezinu nogu. Ona nije svjesna koliko je on zaljubljen u nju, a Filip nema hrabrosti nešto poduzeti, osim što hrabro odluči nositi Valentinu kući. Idućeg jutra, ukoče ga leđa. Nakon što je dobila otkaz, Lola je izvan sebe, svjesna da će joj sad biti još teže doći do Marka, jedine osobe koja možda zna gdje je njeno dijete.

Zavada: Bette i Joan, HTV 2 u 22:25 sati
Snimanje filma Što se dogodilo s Baby Jane? je u punom jeku, a svađa prerasta u fizički obračun. Bettini odnosi s kćeri postaju zategnuti kada se ona veže uz novog člana glumačke ekipe. Joan otkriva intimne pojedinosti iz svoje prošlosti.

FILMOVI

Ispod površine, HTV 1 u 20:05 sati
Legendarni glumci Michelle Pfeiffer i Harrison Ford u ovom će nam nadnaravnom filmu pokazati kako se bračne tajne nikada ne mogu sakriti te da se naposljetku sve sazna, čak i ono za što se činilo da je "ispod površine".

Luda djevojačka, Nova TV u 21:15 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

Pedeset nijansi sive, RTL u 21:55 sati
On je lijep, šarmantan, bogat i… neobično maštovit. Ovog savršenog muškarca vojska okorjelih obožavateljica do sada je mogla samo sanjati, no napokon je stigao i trenutak kada će gospodina Greya moći gledati na velikom platnu.

Transformeri: Posljednji vitez, Nova TV u 23:20 sati
Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ za spašavanje naše budućnosti nalazi se u tajnama prošlosti, u skrivenoj povijesti Transformersa na Zemlji. Kako bi spasio njihov svijet, Cade Yeager formira savez s Bumblebeejem, engleskim lordom i profesoricom s Oxforda kako bi saznao tajne razloga zašto se Transformersi nastavljaju vraćati na Zemlju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala