Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.11.
Današnja večer donosi nekoliko odličnih serija i popularne filmove uglavnom starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 29.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.11.

SERIJE / EMISIJE

Sherlock, HTV 2 u 20:55 sati
Sherlock se suočava s možda najjezivijim neprijateljem u svojoj dugoj karijeri - moćnim i naoko nepobjedivim Culvertonom Smithom, čovjekom s uistinu mračnom tajnom.

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 21:15 sati
Lola suočava Nadu sa stvarima koje joj je učinila, a Nada se prisjeća istine – socijalni radnik i Marko su je prevarili, mislila je da daje Maka na privremeno posvajanje. Igor govori Loli kako ju ne može gledati u Sašinom zagrljaju i želi da ode s njim iz Knežev dola. Lola ne pristaje. Moli Igora da se sabere. Ne smije učiniti ništa što bi ugrozilo šansu da dobiju natrag sina.

Inspektorica Bancroft, HTV 2 u 23:35 sati
Bancroft je iznenada prisiljena suočiti se s prošlošću - neplanirano će na površinu isplivati događaji iz 1990. Za to se vrijeme Katherine bori s komplikacijama koje joj uzrokuju novootkrivene informacije. Bancroft skloni Zaheeru na sigurno mjesto, a Daanish ispuni svoj dio pogodbe. Katherine je suočena sa strašnom istinom.

FILMOVI

Poziv, HTV 1 u 20:05 sati
Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911, ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No onda će tinejdžericu Casey Welson oteti nepoznati mušakarac, a djevojka će uspjeti okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan. Na iskusnoj je djelatnici da pravilno procijeni situaciju i učini sve ne bi li spasila djevojku, a otmičara izručila pravdi...

U velikom stilu, Nova TV u 22:20 sati
Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svojih novaca. Od zamršenog planiranja do savršene provedbe, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, što je najgore što se može dogoditi trojici staraca?

Smrtonosno oružje 3, Nova TV u 0:20 sati
Narednici policije Los Angelesa Roger Murtaugh (Danny Glover) i Martin Riggs (Mel Gibson) uhite kriminalca koji je pokušao provaliti u blindirani kamion samo osam dana prije Murtaughova odlaska u mirovinu. U sobi za istraživanje, uhićenika ubije bivši policajac, korumpirani Jack Edward Travis (Stuart Wilson), koji se bavi prodajom oružja ukradenog iz policijskih skladišta. Treći dio jednog od najpopularnijih akcijskih serijala svih vremena film je trebao biti i posljednji dio ove humorne akcijske epopeje, no veliki je tržišni uspjeh nagnao producente na još jedan film.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala