Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Mann će režirati novu dramsku seriju Tokyo Vice za HBO Max
U glavnoj ulozi je Ansel Elgort kao novinar koji odlazi na tajni zadatak kako bi riješio veliku policijsku korupciju

Michael Mann će režirati novu dramsku seriju "Tokyo Vice" za HBO Max

Foto: PR Photos

Radnja serije će pratiti svakodnevnicu novinara (Ansel Elgort) koji se ubacio u policijsku jedinicu Tokyo Vice kako bi otkrio korupciju, ali će ga dan po dan podzemlje Tokija sve više povlačiti i mijenjati tako da više neće znati kome vjerovati.

Serija je rađena prema istoimenim memoarima Jakea Adelsteina koji je pisao o godinama koje je proveo u Tokiju kao prvi ne-japanski reporter koji je radio za jedne od najvećih japanskih novina Yomiuri Shinbun. 2013. godine bilo je najavljeno da će se raditi film za koji je Adelstein napisao scenarij s J. T.-jem Rogersom, režirati ga je trebao Anthony Mandler, a u glavnoj ulozi se trebao naći Daniel Radcliffe, no projekt je propao. U lipnju ove godine objavljeno je da će se ipak raditi televizijska adaptacija memoara, serija u 10 epizoda u kojoj je glavna uloga pripala Anselu Elgortu. J. T. Rogers zadužen je za scenarij, a Ken Watanabe naći će se u jednoj od uloga.

Zadnje što je Mann režirao bio je kriminalistički triler Blackhat u kojem je glavnu ulogu ostvario Chris Hemsworth, ali koji nije baš dobro prošao kod kritike i publike. U (naša) kina 14. studenog stiže biografska drama Ford v Ferrari koju potpisuje kao izvršni producent (trebao ju je režirati, no to ulogu je preuzeo James Mangold) i koja je u planu još od 2015. godine. Mann radi i na biografskoj mini serije Hue 1968 koja je najavljena 2017. i još je uvijek u pred-produkciji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala