Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.10.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove!

TV Preporuke dana – Petak 4.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4.10.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:20 sati
Lola pokušava doći do dokumentacije pacijenata ne bi li tako pronašla sina. Jelena ju zatiče na djelu. Karmela želi zahvaliti Loli jer je spasila Petra i otvara se pred njom, Lola shvaća da ima problema u braku. Po povratku u ordinaciju, Lola je u šoku kad ugleda muškarca s ožiljkom koji je uzeo njeno dijete. Lola ne uspijeva saznati kamo su Marka odvezla kola hitne pomoći.

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 21:50 sati
Policija u postaji Nacka primi anonimnu dojavu o obiteljskom nasilju. Mia dobije izvještaj o tome i ode posjetiti Minnu, koja je pretučena i zaprimljena u bolnicu zajedno sa svojim novorođenim sinčićem. Mia od nje traži da svjedoči i obeća joj policijsku zaštitu njezine kuće u arhipelagu. Minnin muž André poduzima sve da vrati svoju obitelj, a istodobno pokušava otkriti tko je podnio anonimnu prijavu.

Neustrašiva, HTV 2 u 23:20 sati
U svijetu u kojem su zakon i politika u sukobu, napeti triler prati beskompromisnu odvjetnicu Emmu Banville koja se bavi ljudskim pravima i poznata je po tome što brani izgubljene slučajeve, a glumi ju Helen McCrory.

FILMOVI

Brzi i žestoki 6, RTL u 20 sati
Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima. U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva. Zaustaviti ih se može jedino na ulici pa Hobbs poziva Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Plaća? Potpuni oprost za sve kako bi se mogli vratiti kućama i ponovno biti uz svoje obitelji.

Smrt Staljina, HTV 1 u 22:20 sati
Interni politički život Sovjetskog saveza tijekom 50-ih godina dobiva crnohumornu formu u novom filmu dobitnika nagrade Emmy i za Oscara nominiranog scenarista i redatelja Armanda Iannuccija. U danima nakon Staljinovog konačnog pada, njegovi ministri tuku se za kontrolu: neki žele pozitivne promjene u Sovjetskom savezu, drugi imaju mračnije motive. Međutim svi dijele jedan zajednički motiv: očajnički žele preživjeti.

Svi putevi vode u Rim, Nova TV u 22:25 sati
Meggie je samohrana majka iz New Yorka koja kreće na put u Toskanu sa svojom buntovnom kćeri Summer. Ondje susreće svojeg bivšeg supruga od kojega Summer krade automobil i bježi u Rim. Počinje avanturistička potraga za Summer u kojoj bivši ljubavnici iznova otkrivaju uzajamno razumijevanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala