Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 22.9.
Nedjeljna večer sve je samo ne dosadna jer po rasporedu čekaju vas odlični filmovi starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 22.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.9.

SERIJE / EMISIJE

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05 sati
U novoj, četvrtoj sezoni kao i u prošloj radnja se zbiva u zagrebačkoj četvrti Donji grad, gdje su na središnjem trgu smještena dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. U novih 20 nastavaka u središtu priče ponovno je borba za prestiž između dvaju nepomirljivih konkurenata - vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek.

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 22:05 sati
Ova serija je mnogo toga: obiteljska drama, kriminalistička priča, politički triler i povijesni spektakl. U njoj nastupaju svjetski poznati glumci. U cijelosti je snimljena u Engleskoj i na pitoresknim lokacijama Toskane i Rima. Naravno, to uključuje i samu firentinsku katedralu, kao i druge povijesne lokacije u Firenci - gradu Medicija.

FILMOVI

Šesto čulo, Doma TV u 19:55 sati
U ovom psihološkom trileru osmogodišnjeg dječaka Coela Seara (Haley JoelOsment) progoni mračna tajna. Pohode ga duhovi. Cole se kao bespomoćan posrednik boji opasnih posjetilaca s neriješenim problemima koji izranjaju iz sjena. Zbunjen svojim paranormalnim moćima, Cole je premlad da shvati svoju svrhu i previše prestrašen da bi i s kim razgovarao o svojim mukama osim s dječjim psihologom dr. Malcolmom Croweom (Bruce Willis). Kada dr. Crowe pokuša otkriti kobnu istinu o Coleovim nadnaravnim sposobnostima, i za pacijenta i za terapeuta nastupa užas, pa obojica postaju svjesni nečega mučnog i neobjašnjivog.

Pad Londona, RTL u 20 sati
Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na sprovodu britanskog Premijera okupljaju se najveći svjetski vođe. No, ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubojstva najmoćnijih svjetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti nadolazeću katastrofu: Predsjednik SAD-a, njegov glavni tajni agent te agent MI-6-a koji s pravom ne vjeruje nikome.

Amelie, HTV 2 u 20:05 sati
Film je bio nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma (uz još četiri nominacije za istu nagradu), proglašen je najboljim europskim filmom 2002., dobio BAFTA-u za najbolji scenarij, Césara za najbolji film i režiju, te nominiran za Zlatni globus za najbolji strani film. Amélie je izvrstan film ne samo zato što priča začudnu priču o dobronamjernom i ljupkom liku, već i stoga što to čini na zanimljiv način.

Istjerivači duhova, Nova TV u 21:40 sati
Trideset godina nakon što je originalni film osvojio svijet, istjerivači duhova vraćaju se na velika platna u malo drugačijoj glumačkoj postavi za nove generacije gledatelja. Redatelj Paul Feig kombinira sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih likova koje tumače najhumorističnije glumačke zvijezde današnjice.

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, Doma TV u 21:50 sati
Indiana Jones (Harrison Ford), poznat pustolov i arheolog, dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones (Sean Connery) iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody (Denholm Elliott )odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca. Međutim, nakon što pronađu dr. Henryja Jonesa na nacističkom teritoriju, misija spašavanja pretvara se u utrku kako bi pronašli Sveti gral prije nacista, koji ga kane upotrijebiti kako bi njihova nadmoćna rasa zavladala cijelim svijetom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala