Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 14.9.
Današnja večer donosi hrpu odličnih filmova novijeg i starijeg datuma i to u udarnom terminu

TV Preporuke dana – Subota 14.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.9.

SERIJE / EMISIJE

Nijanse plave, HTV 3 u 22 sata
Harlee i Wozniak istražuju ubojstvo Navine bivše zaručnice Caroline, što Navu i Harlee dovodi u nezgodnu situaciju budući da ona ne može otkriti svoju vezu sa zločinom ili metodama kojima će se služiti u istrazi. Wozniak se usmjerava na to da u timu nađe doušnika koji odaje informacije Vercu, a Loman otkriva puno dublju tajnu.

Dobra žena, HTV 2 u 22:05 sata
Serija Dobra žena stiže do dramatičnog kraja u završnoj epizodi serije!

FILMOVI

Bjegunac, Doma TV u 19:55 sati
Dr. Richard Kimble (Harrison Ford) ugledni je kirurg. Živi sa suprugom Helen u otmjenoj gradskoj četvrti i sve je savršeno do večeri kad je Helen ubijena. Vraćajući se iz bolnice, Kimble u kući zatekne uljeza koji uspije pobjeći, a trenutak kasnije pronalazi teško ozlijeđenu Helen koja mu umre na rukama. Od tog se trenutka njegov život pretvara u noćnu moru.

Doušnik, RTL 2 u 20 sati
Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

Izvrnuto obrnuto, RTL u u 20 sati
Svima je poznato da je odrastanje jedno teško putovanje pa tako i za Riley, djevojčicu koja se s obitelji preselila u San Francisco gdje njezin otac započinje novi posao. Kao i svi mi, Riley je vođena svojim emocijama, a to su Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gadljivost. Rajkine emocije žive u stožeru, kontrolnom centru njezinog uma odakle je svakodnevno savjetuju.

Wonder Woman, Nova TV u u 21:45 sati
Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

Tatica u suknji, RTL u u 21:55 sati
Robin Williams jedan je od najvećih komičara svih vremena, što je uvelike potvrdio i ovom sjajnom ulogom, još se jednom pokazavši i pravim majstorom imitiranja različitih likova. Gledati ga kako se pretvara da je postarija gospođa pravi je užitak, a ni nakon puna dva sata film ne prestaje biti originalan i uzbudljiv. Snimljen prema romanu Anne Fine, film je ovo koji doista zaslužuje mjeriti se s izvornikom na svim razinama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala