Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 30.6.
Nedjeljna večer ponovno donosi puno hit filmova!

TV Preporuke dana – Nedjelja 30.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 30.6.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, EP U-21 finale Španjolska - Njemačka, HTV 2 u 20:40 sati 

Ray Donovan, HTV 3 u 22 sata
U trećoj sezoni Ray (Liev Schreiber) se udaljava od poslovnih suradnika zbog ubojstva Kate McPherson (Vanessa Shaw), a i od obitelji nakon što ga Abby (Paula Malcomson) prevari. Prilika za promjenu otvori se kad upozna medijskog mogula milijardera Andrewa Finneyja (Ian McShane), koji treba Rayevu pomoć oko svoje disfunkcionalne djece.

FILMOVI

Mistična rijeka, Doma TV u 19:55 sati
Potresna i slojevita drama velikana Hollywooda, glumca i redatelja Clinta Eastwooda. Vrlo je duboko i slojevito ostvarenje koje na sjajan način priča priču o misteriji mučke smrti jedne djevojke, a koje rasvjetljava i osobne tragedije ljudi koji su svjedoci njezina ubojstva.

Blackhat, RTL 2 u 20:15 sati
Danas je cijeli svijet povezan. Računala, telefoni, bankarske transakcije, zdrastveni kartoni, svjedodžbe, satelitska navođenja, slike… Informacije su koje kolaju, ali i koje su negdje pohranjene. Da ništa nije sigurno već su mnogo puta dokazali brojni upadi hakera u najbolje čuvane institucije poput Pentagona i FBI-ja, što samo potvrđuje činjenicu da su u svakome trenutku nekome dostupni podaci o nama, pa tako i čitavi naši životi. Ova prikrivena prijetnja zaintrigirala je slavnog redatelja Michaela Manna koji je snimio film koji se bavi cyber kriminalom.

Thor: Ragnarok, Nova TV u 21:35 sati
Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Nacionalno blago, RTL u 22:15 sati
Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Jon Turteltaub udružili su se te stvorili pustolovnu priču koja obuhvaća misterije stare 2000 godina kao i izazov pljačke visoke tehnologije. U glavnim ulogama su Nicolas Cage, Diane Kruger i Jon Voight.

Zvjezdane staze: S one strane, Doma TV u 22:30 sati
U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala