Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 29.6.
Subotnja večer donosi hrpu odličnih serija i veliki izbor hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 29.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29.6.

SERIJE / EMISIJE

Dobra žena, HTV 2 u 21 sat
Alicia zastupa klijenta u složenom slučaju vandalizma u muzeju u vezi s fotografijama na kojima je majka snimala svog sina i razmišlja o tome da za pomoć zamoli istražitelja Jasona Crousea. Cary je u nedoumici zbog nepriličnog ponašanja partnera Howarda Lymana (Jerry Adler) prema mlađim suradnicima u odvjetničkom uredu Lockhart, Agos i Lee.

Fargo, HTV 2 u 21:45 sati
Emmit se sastane s Glorijom, a Nikki sklapa pogodbu.

Zakon i red: UK, HTV 3 u 21:55 sati
Iz Temze je izvučeno tijelo bogatašice nakon što je njezin automobil pronađen pod sumnjivim okolnostima. Ronnie i Sam usredotoče istragu na agresivnog bivšeg muža žrtve (Patrick Baladi), s kojim je vodila borbu oko skrbništva nad njihovom kćeri tinejdžericom Holly (Charlotte Hope). Istraga uskoro doživi preokret kad Ronnie i Sam otkriju da je Holly bila očarana majčinim suprugom Seanom Harteom (Rory Keenan). No, je li tinejdžerica doista mogla ubiti svoju majku?

FILMOVI

Sherlock Holmes, Doma TV u 19:55 sati
Uz vlastite ubojite vještine te legendarni intelekt, Holmes će se upustiti u bitku kao nikad do sada kako bi zaustavio opasnog neprijatelja i otkrio smrtonosnu urotu koja prijeti uništenjem države. Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama...

Rio, RTL u 20 sati
Blu je rijetki makao papagaj, možda posljednji od svoje vrste na svijetu. Simpatičan je to štreberski papagaj koji ne zna letjeti i uživa kao ljubimac u svom domu u hladnoj Minnesoti. Sa svojom će se vlasnicom Lindom uputiti u ludu avanturu u egzotični i čarobni Rio kako bi upoznao Jewel i spasio svoju vrstu od izumiranja. Putem će upoznati nevjerojatne prijatelje i otkriti pravog heroja u sebi.

13 sati: Tajni vojnici Benghazija, Nova TV u 21:35 sati
Film snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji, koji se dogodio 11. rujna 2012. - točno 11 godina nakon strašnog terorističkog napada na World Trade Center, pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Cristophera Stevensa. Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada? Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju?

Skidajte se do kraja, RTL u 22 sata
Izvrstan britanski mali film, koji kombinira humor i laganu dramu u priči o posljedicama nezaposlenosti. Humor dolazi iz realističnih situacija i nije nimalo nategnut ili isforsiran. Dobrodušan, dopadljiv i lepršav, film do kraja zadržava gledatelju osmijeh na licu, a zasluge za to u prvom redu idu spontanim glumcima i redatelju koji priču razvija u neforsiranoj, laganoj maniri...

Kum, Doma TV u 22:15 sati
Prošla su desetljeća otkako je Francis Ford Coppola prvi put ekranizirao roman Marija Puza, a Kum još uvijek nije izgubio ništa od svoje epske raskoši, dramske snage i čiste celuloidne čarolije zbog kojih ponosno stoji pri, ako ne i na samom vrhu, općeprihvaćene liste najboljih filmova svih vremena. Iako smo ga imali prilike gledati nebrojeno puta do sada, nema šanse da ćemo promijeniti kanal kada se opet nađe na programu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala