Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.6.
Današnja večer donosi odlične filmove starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 8.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8.6.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 20:15 sati
Nakon što je žiri poslušao 60 audicijskih nastupa kandidata, odabrali su samo njih desetero. Izbor nije bio nimalo lak, a predsjednik žirija Tonči Huljić, kao i Nina Badrić, Petar Grašo, Branko Đurić Đuro i Andrea Andrassy odabrali su one najbolje koji su po njihovim kriterijima idealni kandidati za ljetni hit.

Vikinzi, HTV 2 u 0:05 sati
Ragnar govori Flokiju da je skupo platio njegova nedjela, no iako Floki ostaje zatočenik, misteriozni posjetitelj savjetuje Ragnaru da bude milostiv. Na franačkom dvoru pletu se intrige; premda Rollon neočekivano pronalazi saveznika u grofu Odu, nikako ne uspijeva prevladati prijezir svoje novopečene supruge. Bjorn se sukobljava sa snažnim protivnikom u divljini; hoće li preživjeti opasnost koju su mu zakuhali Erlendur i Kalf?

FILMOVI

Iza neprijateljskih linija, Doma TV u 19:55 sati
U ratu je neke linije poželjno nikada ne prijeći, pogotovo one neprijateljske, iako je to ponekad jedina opcija. Owen Wilson i legendarni Gene Hackman u ovom će se uzbudljivom filmu, smještenom u ratom zahvaćenu Bosnu, naći upravo "Iza neprijateljskih linija".

Prestiž, HTV 1 u 20:05 sati
Sve počinje u Londonu na prijelazu stoljeća, gradu koji u to vrijeme ubrzano mijenja svoj izgled. U to vrijeme, kad su mađioničari idoli i zvijezde najvišeg reda, dva mlada magičara kreću na svoj put do slave. Lakomisleni, profinjeni Robert Angier (Hugh Jackman) je zabavljač masa, a grubi čistunac Alfred Borden (Christian Bale) je kreativni genij kojem nedostaje samouvjerenosti da bi na sceni pokazao svoje magičarske zamisli. Njih dvojica kreću kao prijatelji, prepuni uzajamnog divljenja, i partneri. No, kad njihov najveći trik krene sasvim po zlu, postaju doživotni neprijatelji - a svaki od njih odlučan u namjeri da nadmaši i porazi ovog drugog. Trik za trikom, predstava za predstavom, njihovo ljuto rivalstvo raste bez granica.

Oči širom zatvorene, Doma TV u 21:50 sati
Na božićnom domjenku bogatog i nekovencionalnog Victora Zieglera (Sydney Pollack), provokativni i bezazleni flert postaje sumnjiv kad se dr. William Harford (Tom Cruise) i njegova seksi supruga Alice (Nicole Kidman) promatraju s udaljenosti. Poslije, ovaj naizgled savršeni bračni par, nastavlja sa svojim seksualnim maštanjima, ali s drugim osobama. U svijetu stvarnosti i iluzije William se bori s ljubomorom i opsesijama i skrivenim željama. Hoće li ostvariti svoje erotske fantazije ili će ostati skrivene duboko u njemu? Čovjek katkad vidi bolje s očima širom zatvorenim...

Neslavno slavna Florence, HTV 1 u 22:20 sati
Istinita priča o nasljednici Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), koja je sanjala da postane operna pjevačica unatoč lošem pjevačkom glasu. Jenkins je koristila svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pozornost kao pjevačica. Hugha Granta ćemo gledati kao njenog partnera i menadžera St. Clairea Bayfielda.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala