Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 2.6.
Večeras vas uz emisiju "Ples sa zvijezdama" čeka nekoliko hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 2.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.6.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:10 sati
Veliko finale! I za posljednja tri para plesna avantura završava ove nedjelje, u finalnoj večeri popularnog zabavnog showa. U finalnoj, 12. emisiji Viktorija Đonlić Rađa, Slavko Sobin, i Ivan Šarić zajedno sa svojim plesnim partnerima Markom Mrkićem, Gabrielom Pilić i Paulom Jeričević nastupit će po posljednji put i dati sve od sebe da osvoje publiku jer upravo oni će svojim glasom odlučiti tko će ponijeti titulu pobjednika. Najbolji od najboljih počastit će i žiri i publiku s najatraktivnijim plesnim koreografijama, a do toga će jedan ples biti prema odabiru žirija.

Njemačka 83, HTV 2 u 22:10 sati
Moritzovoj majci presadit će prijeko potrebna nova jetra, ali donor će biti on. Na putu kući mora dostaviti naizgled bezopasni paket tajanstvenom čovjeku u Zapadnom Berlinu.

FILMOVI

Brzi i žestoki 6, RTL u 20:05 sati
Pljačka u Riu osigurala je 100 milijuna za ekipu Doma i Briana, pa su se naši junaci rasuli svijetom, ali nemogućnost povratka kući i stalni bijeg učinili su njihove živote nepotpunima. U međuvremenu Hobbs kroz 12 zemalja prati ubojite vozače plaćenike. Ispostavlja se da njihovom vođi pomaže Letty, ljubav za koju je Dom mislio da je mrtva. Zaustaviti ih se može jedino na ulici pa Hobbs poziva Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Plaća? Potpuni oprost za sve kako bi se mogli vratiti kućama i ponovno biti uz svoje obitelji.

Iznenadni udar, Doma TV u 22 sata
Dvoje ubojica u stalnoj su akciji. Srećom, jedan od njih je legendarni Prljavi Harry. U dosad tihom i mirnom gradiću u okolici San Francisca žrtva silovanja počinje se osvećivati počiniteljima toga gnjusnog zločina. Na slučaj je poslan Harry Callahan (Clint Eastwood), poznat po tome što se nikako ne može smiriti i dodvoriti svojim šefovima, pa mu je ovaj zadatak jedina brana pred potpunom suspenzijom. Došavši na odredište, Callahan vrlo brzo primijeti veze između zločina koji se odvijaju u gradiću s neriješenim ubojstvima iz San Francisca.

Borat, RTL u 22:45 sati
Jagshemash! Sacha Baron Cohen, zvijezda i tvorac HBO-ova Da Ali G Showa, po prvi put na veliki ekran donosi svoj novi lik, kazahstanskog novinara Borata Sagdiyeva. Urnebesno. Šokantno. Zapaljivo. Opasno. Subverzivno. Borat, satirička kazahstanska novinarska karikatura, nazivan je svim tim riječima – i još više njih.

Pripravnik, Nova TV u 23:15 sati
U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala