Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otvorene prijave za novu sezonu showa The Voice Hrvatska
Prijave za 3. sezonu su do 23.6., a show na male ekrane stiže 7.12. ove godine i sastojat će se od 12 emisija

Otvorene prijave za novu sezonu showa "The Voice Hrvatska"

Foto: HRT

Počele su prijave za kandidate treće sezone popularnog HRT-ova glazbenog showa The Voice Hrvatska!

Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije, a sve upute vezane uz način prijave i upitnik za prijavu kandidati mogu pronaći na službenoj web-stranici. Prijave za treću sezonu showa The Voice Hrvatska bit će otvorene 30 dana, do 23. lipnja 2019. godine.

The Voice, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji. Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo glas, pratit ćemo kroz 12 emisija – od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. godine. Predizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo. Tko će pobijediti – svojim glasovima odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

The Voice Hrvatska natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of…, u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju, te želi potvrditi i treći put - da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show. U ovom trenutku The Voice se emitira u čak 67 zemalja svijeta.

Podsjetimo i na to da je prva sezona u Hrvatskoj emitirana još 2015. godine, druga sezona je završila 2016. - i ovo je sada "treća sreća", čak i za one koji se nisu uspjeli plasirati u prethodne dvije - jer to mogu sada učiniti ponovo, ravnopravno sa svim prijavljenim kandidatima. Napominjemo također da je donja dobna granica 18 godina (navršenih do dana prijave), a gornja ne postoji – prema tome, nikad nije kasno za vašu glazbenu avanturu u ovom showu. U prvoj sezoni pobijedila je 2015. godine Nina Kraljić, a druga je 2016. godine završila pobjedom Ruže Janjiš. Mentori u prve dvije sezone bili su Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak.

Prijavite se i izborite svoje mjesto u ovom jedinstvenom natjecanju!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala