Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.5.
Večeras vas uz emisiju "Ples sa zvijezdama" čeka TV premijera filma "Savjetnik" i još nekoliko odličnih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.5.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
I ove nedjelje plesni parovi prezentirat će se sa izvedbom dva plesna stila, no u jednom od nastupa dobit će i podršku još jednog dodatnog plesnog partnera. Tako ćemo plesačicu Valentinu Walme vidjeti u jednoj od dvije izvedbe plesnog para Grubnić - Vuković, ali i u nastupu Ivana Šarića i Paule Jeričević. Valentina će s Markom i Elom otplesati rumbu, a s Ivanom i Paulom paso doble. Ivana i Paulu u nedjelju čeka i izvedba valcera, a da ovaj plesni par voli spajati naizgled nespojivo, vidjet ćemo i ove nedjelje jer će valcer plesati uz Metallicu i Nothing else matters. Marko i Ela prošli su već sve plesne stilove, a osim rumbe ovaj tjedan rade intenzivno i na quickstepu. Plesač Damir Horvatinčić pridružit će se Viktoriji Đonlić Rađa i Marku Mrkiću u njihovom jiveu dok će #Mrkvići, u polufinalnoj emisiji zaplesati i tango. Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić u koreografiji salse ovaj tjedan priskače plesačica Helena Janjušević, a Slavko i Gabriela za naklonost publike i žirija borit će se i sa svojom izvedbom valcera.

Njemačka 83, HTV 2 u 22:25 sati
Kad u Lindinom stolu nađu mikrofon, cijeli NATO proglašava stanje uzbune, a Moritz mora trag zamesti kako zna i umije. Međutim, kad otkrije tko je Moritz zapravo, Linda se dade u bijeg.

FILMOVI

Istjerivač pravde, Doma TV u 19:55 sati
Dok šutljivi i odlučni inspektor Harry Callahan (Clint Eastwood) na uobičajeno grub način i uz nezadovoljstvo nadređenih provodi pravdu i San Francisco čisti od kriminalaca, na gradskoj periferiji teroristička organizacija Narodna revolucionarna vojska kreće u akciju. Predvođena psihotičnim i okrutnim vijetnamskim veteranom Bobbyjem Maxwellom (DeVeren Bookwalter), skupina nemilosrdnih mladića i djevojaka otme kamionet gradske plinare, pritom hladnokrvno ubije njegova vozača i suvozača.

Savjetnik, RTL u 20:10 sati
Legendarni filmaš Ridley Scott i dobitnik nagrade Pulitzer Cormac McCarthy udružili su snage na uzbudljivom trileru s vrhunskom glumačkom ekipom. Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odlu­ka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet

Lara Croft: Tomb Raider, Doma TV u 21:55 sati
Pripadnica bogate britanske aristokratske obitelji, Lara Croft (Angelina Jolie) je arheologinja koja uživa u sakupljanju antiknih predmeta iz ruševina hramova i starih gradova te ne preže ni pred najopasnijim preprekama kako bi ostvarila svoje namjere. Tajno društvo Iluminati traži talisman koji će vlasniku omogućiti kontrolu vremena, a pronaći ga mogu samo u tjednu posebnog slaganja planeta Sunčevog sustava, što se zbiva jednom u pet tisuća godina, i upravo sada. Upravo je Lara u posjedu ključa koji bi iluminatima umnogome pomogao u potrazi pa joj ga oni planiraju ukrasti.

Povratak u budućnost III, RTL u 23:35 sati
Treći dio serijala snimljen je istovremeno kada i drugi, a u kinima je distribuiran nekoliko mjeseci nakon njega. Poput prethodnih i ovaj je umjetnički vrijedan film, dostojan završetak jedne od najvećih trilogija u povijesti filmske umjetnosti. Film je realizirala ista ekipa: briljantni redatelj Robert Zemeckis, scenarist i njegov veliki prijatelj Bob Gale i sjajni glumci predvođeni Michaelom J. Foxom i Christopherom L. Lloydom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala