Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove serije Godine i godine
Na HBO stiže serija od autora i scenarista Russella T. Daviesa, s dvostrukom dobitnicom Oskara Emmom Thompson

Premijera nove serije "Godine i godine"

Na HBO GO su stigle prve dvije epizode šestodijelne serije Godine i godine (Years and years), a nove epizode dolazit će u ponudu svake srijede. Premijera na HBO kanalu biti će 2. srpnja u 21.30 h.

Serija Godine i godine prati veoma zaposlenu mančestersku obitelj Lyonse. Daniel (Russell Tovey), se uskoro ženi za Ralpha (Dino Fetscher), Stephen (Rory Kinnear) i Celeste (T’Nia Miller), brinu se za svoju djecu, Rosie (Ruth Madeley) juri za novim momkom, Edith (Jessica Hynes) već godinama nije bila kod kuće, a na čelu obitelji je baka Muriel (Anne Reid). No kad se njihovi životi sastanu jedne sudbonosne noći 2019. g., radnja prelazi u budućnost te prati živote i ljubavi Lyonsovih tijekom idućih 15 godina. Društvo je brže i luđe te politička previranja, tehnologija i daleki ratovi utječu na Lyonse u njihovim svakodnevnim životima. U tom novom svijetu Lyonsi se moraju suočavati sa svojim svakodnevnim nadama i strahovima znajući da jedna obična obitelj nikad ne bi mogla promijeniti svijet. Ili bi možda ipak mogla?

Godine i godine je serija o obitelji. Pokazuje kako preživjeti, u pozadini političkog svijeta u kojem više ne možete razaznati dobro od lošeg. Ton je žestok, smiješan, srcedrapajući i, naposljetku, pokazuje odlučnost jedne obitelji da preživi budućnost.

U seriji glume Rory Kinnear, Russell Tovey, Jessica Hynes, Ruth Madeley, T’Nia Miller i Anne Reid, kao i Emma Thompson, koja glumi slavnu osobu koja postaje političarka i čija su kontroverzna mišljena podijelila naciju. 

Seriju donosi RED Production Company u koprodukciji s HBO, BBC One i CANAL+. Autor, scenarist i izvršni producent je Russell T Davies, izvršne producentice za RED Production Company su Nicola Shindler i Michaela Fereday, uz Lucy Richer za BBC. Karen Lewis je producentica serije, a režiju potpisuje Simon Cellan Jones, koji je istovremeno i izvršni producent.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala