Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Favreau okuplja Marvelove zvijezde u novom kulinarskom showu
Netflixov "The Chef Show" reality je serija koja prati Favreau, koji kuha za svoje slavne prijatelje

Jon Favreau okuplja Marvelove zvijezde u novom kulinarskom showu

Jon Favreau je posljednjih godina potpuno zaokupljen s Disneyjem. Čovjek koji je pokrenuo MCU s Iron Manom trenutno vrijedno radi na CGI-igranoj adaptaciji Kralja lavova dok istovremeno nadgleda stvaranje Star Wars serije The Mandalorian, koja se sprema za Disney+.

No, unutar tih superjunačkih, znanstveno-fantastičnih priča Favreau je 2014. uspio u raspored ugurati šarmantnu komediju Recept za sreću, projekt koji je napravio sebi za dušu. Film je režirao, napisao scenarij te bio u glavnoj ulozi kao izmoreni restoranski kuhar, koji je izgubio strast za kuhanjem te ju pronalazi na neobičnom mjestu kroz uličnu hranu.

Favreau se sada ponovno okreće kuhanju kroz svoju novu reality seriju The Chef Show, u kojoj on i vrhunski kuhar Roy Choi udružuju snage kako bi napravili vrhunska jela za svoje prijatelje.

Ono najzanimljivije u toj priči jest što su Favreauovi prijatelji zapravo Osvetnici i drugi poznati likovi koje možemo vidjeti u prvom traileru. U kadrovima trailera za novu Netflixovu seriju za istim stolom vidimo Toma Hollanda, Roberta Downeyja Jr., braću Russo, Marvelovog šefa Kevina Feigea. No, među drugim gostima našla se i Gwyneth Paltrow.

Favreau se u ulogu Happyja vraća već ove godine u novom Spider-Manu, koji u kina stiže početkom srpnja, a njegove kulinarske dogodovštine u seriji The Chef Show bit će dostupne na Netflixu već 7. lipnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala