Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Starbucks šalica za kavu zabavila fanove Igre prijestolja u novoj epizodi
Fanovi su uočili mali propust u najnovijoj epizodi, a HBO je dao odličan odgovor na zaboravljenu šalicu

Starbucks šalica za kavu zabavila fanove "Igre prijestolja" u novoj epizodi

Foto: YouTube

Starbucks je dobio besplatnu reklamu u najnovijoj epizodi Igre prijestolja!

Iako je sinoćnja epizoda bila napeta do samog kraja, neki su fanovi uočili zaboravljenu sitnicu iz stvarnog svijeta nakog čega je Twitter bio krcat tweetovima o tome.

U nastavku teksta slijede SPOILERI sinoćnje epizode!

Četvrta epizoda nastavila se na događaje iz prethodne epizode u kojoj se odvila bitka protiv Night Kinga koja je bila neizvjesna do samog kraja. Na početku epizode slavila se pobjeda i vidjelo se da svatko uživa u društvu svojih prijatelja. Uživao je i Jon Snow kojem je Tormund Giantsbane održao zdravicu, a Daenerys Targaryan ostala je sama za stolom. U tom trenutku fanovi su uočili Starbucks šalicu za kavu ispred nje.

Starbucks je odlučio iskoristiti situaciju i na Twitteru su odgovorili da se čude što nije naručila Dragon Drink (piće iz njihove najnovije ponude), a na jedno od pitanja korisnika što zmajevi piju dosjetljivo su odgovorili: "Što god žele!"

U međuvremenu je stigao službeni, simpatičan odgovor iz HBO-a na službenom Twitteru Game of Thrones: "Kava koja se pojavila u epizodi je bila pogreška. Daenerys je naručila biljni čaj."

Drugi dio epizode nije bio tako ležeran te je pokazao da će bitka protiv Cersei za King's Landing biti sve samo ne jednostavna. Novi trailer daje nam samo mali uvid kako će to izgledati i čini nam se da bi peta epizoda mogla biti jednako napeta kao treća.

Sa zaboravljenom šalicom na setu ili bez nje, Igra prijestolja i dalje je jedna od najpopularnijih serija svih vremena, a do njezinog kraja nas dijele samo dvije epizode.

Peta epizoda ponovno će biti na HBO-u u 3 ujutro u ponedjeljak, 13. svibnja, te kasnije isti dan u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala