Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Omiljena serija o obitelji policajaca ide dalje
Tom Selleck je potpisao ugovor za nastavak snimanja pa serija "Plava krv" kreće sa snimanjem 10. sezone

Omiljena serija o obitelji policajaca ide dalje

CBS je naručio još jednu sezonu svoje hit kriminalističke serije Plava krv, piše The Hollywood Reporter.

Riječ je o 10. sezoni koja će s emitiranjem početi najesen kada će biti emitirana jubilarna 200. epizoda. CBS se odlučio na produženje tek nakon što je jedna od glavnih zvijezda serije, Tom Selleck, potpisao novi ugovor da će ostati u ulozi Franka Reagana.

"Plava krv je jedna od najgledanijih drama i jedna od najbolje ocijenjenih serija u terminu petkom navečer od svojih samih početaka emitiranja. Mnogi kažu da je petak navečer najgore vrijeme za televiziju, ali ova serija je zahvaljujući kvalitetnom scenariju, odličnoj glumi i obiteljskoj atmosferi svih 9 godina za male ekrane svaki petak prikovala prosječno 13 milijuna gledatelja. Jako smo sretni što će Tom nastaviti s glumom i što će serija ostati važan dio CBS-ovog rasporeda i desetu godinu", izjavio je predsjednik CBS Entertainmenta Kelly Kahl.

Serija je druga najgledanija koja se prikazuje petkom, a nalazi se iza Fox-ove komedije Posljednja crta obrane. CBS navodi da je Plava krv njihova najgledanija dramska serija na digitalnim platformama, uključujući CBS All Access.

Uz Sellecka, zvijezde serije su Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Sami Gayle, Marisa Ramirez i Vanessa Ray.

Trenutno se prikazuje 9. sezona serije Plava krv, a ostalo je još tri epizode do kraja sezone s tim da je finalna epizoda 10. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala