Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 17.3.
Večeras se na male ekrane vraća "Ples sa zvijezdama", a umjesto toga možete gledati i nekoliko zanimljvih serija ili filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 17.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.3.

SERIJE

Poldark, HTV 2 u 20:05h
Ross pokuša saznati što je Dwightom u revolucijom zahvaćenoj Francuskoj. U međuvremenu u Cornwallu George i Elizabeth dolaze u sukob sa Samom i Drakeom.

Ko te šiša, HTV 1 u 20:05h
Kod Mateka izbije žestoka svađa između Božice i Žigmunda oko toga čiji je salon bolji. Žigmund tvrdi da Božica ima više mušterija samo zato jer je njezin salon veći, ona tvrdi da je bolja s mušterijama. Pada oklada - tjedan dana će zamijeniti salone da vide tko je bolji frizer...

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:10h
'Ples sa zvijezdama' je show koji će okupiti najveće hrvatske zvijezde koje su odlučile izaći iz zone komfora, stati uz vrhunske profesionalne plesače te se okušati u zabavnim plesnim izazovima. Četveročlani žiri kojeg čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot zauzet će svoje pozicije, a voditelji Mia Kovačić i Janko Popović Volarić vodit će nas, kako ove nedjelje, tako sve do samog finala spektakularnog showa.

FILMOVI

Vitez Tame, Doma TV u 19:55h
Nastavak hit filma Batman Begins donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Plaćenici 3, RTL u 20h
Plaćenici, koje predvodi Barney Ross (Sylvester Stallone), a čine ih još Lee Christmas (Jason Statham), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren) i Toll Road (Randy Couture) oslobađaju specijalista za noževe i doktora, poznatijeg kao Doktor Smrt (Wesley Snipes), iz vojnog zatvora za vrijeme njegovog transporta vlakom. Doktor im treba kako bi spriječili da pošiljka oružja stigne do ratnog huškača u Somaliji. I kada stignu na mjesto preuzimanja pošiljke, iznenade se kada ugledaju bivšeg ratnog druga iz ekipe Conrada Stonebanksa (Mel Gibson) kako prodaje naoružanje. Ekipa uspije ubiti sve krijumčare osim Stonebanksa, koji rani Halea Caesara (Terry Crews), koji je sada u kritičnom stanju.

Dani ludila, HTV 2 u 21:03h
William Foster (Michael Douglas) nadimka D-Fens je nezaposlen inženjer koji je naputi prema kući kako bi stigao kćeri na rođendan. No William se uskoro nađe rubu živčanog sloma. Gužva ga vidno nervira i gubi živce gledajući muhu, koja mu zuji oko uha. U jednom trenutku, bijesno izlazi iz automobila i odlazi u šikaru, koja raste uz autocestu. Dolazi zatim u maleno predgrađe i ulazi u trgovinu kako bi usitnio novac za telefon te nazvao svoju bivšu suprugu Beth. Vlasnik trgovine inzistira da prije toga nešto kupi, što dodatno izludi već poprilično živčanog D-Fensa pa počne manijakalno razbijati po trgovini baseball palicom. Potpuno izbezumljen odlazi iz trgovine i tako počinje ludilo naoko običnog čovjeka, koji u jednom trenutku nije uspio svladati vlastiti bijes. Njegovo divljačko ponašanje, nasilje i potencijalno samouništenje aktivirat će i policiju.

Mrtav hladan, RTL u 22:30h
Centar radnje je mrtvi Deda kojega njegovi unuci, Kizo i Lemi, pokušavaju dovesti do Vršca u vlaku, a da nitko ne primjeti da je mrtav. Suvozači u vagonu su Limeni, diler koji nema srca pa ga zato zovu Limeni. Sa Limenim je i Ana, kćer narkomanke koju je Limeni dobio kao zalog od narkomanke, baba čiji kofer će “ubiti” dedu, Đura(ćelavi trgovački putnik), sitni lopov i narkoman, beogradska šminkerica Maja, cura kojoj se Limeni uvaljuje. Zaplet počinje kada na Dedu padne kofer, a suvozači misle da ga je to ubilo. Pošto je policija u vlaku, oni bacaju Dedu kroz prozor. I tu sada počinje potraga za Dedom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala