Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Inspektor Maltese na kanalu Epic Drama
Kanal Epic Drama donosi vam talijansku kriminalističku dramu "Inspektor Maltese" od scenarista "Gomore"

"Inspektor Maltese" na kanalu Epic Drama

Mafija je danas najpoznatija kriminalna organizacija u svijetu, ali veoma je dugo bila ignorirana uz tvrdnje da su je izmislili pisci i novinari žedni slave. Ta je organizacija rasla u sjeni dok su svi poricali da ona postoji. Inspirirana vremenom krvave vladavine sicilijanske mafije, nova kriminalistička dramska serija od osam epizoda kanala Epic Drama Inspektor Maltese priča priču o borbi jednog čovjeka protiv mafije.

Ova priča o korupciji, moći i osobnoj osveti smještena je u 1970-e, a Kim Rossi Stuart tumači glavnu ulogu policijskog inspektora Darija Maltesea koji se vraća na Siciliju radi vjenčanja prijatelja iz djetinjstva, ali postaje sudionik slučaja ubojstva zbog kojega kreće u rat protiv mafije. Maltese je čovjek koji odbija zažmiriti ili prihvatiti kompromise u očajničkom pokušaju da otkrije istinu. Kao mnogi stvarni inspektori koji su inspirirali ovu seriju, on je obični čovjek od kojeg se traži da postane junak.

Uz Rike Schmid u ulozi Elise Ripstein i Francesca Scianne u ulozi Maura Licate, serija otkriva istragu ubojstva koja se pretvara u mnogo veći slučaj koji uključuje tajanstvene nestanke i niz prikrivenih ubojstava. Načelnik Maltese otkriva kompleksan sustav korupcije i bezakonja u kojem ubojice i kriminalci surađuju s moćnim, ali nedodirljivim građanima, uključujući vladine dužnosnike. Za vrijeme istrage Maltese riskira svoj život u sukobu s ubojicama poslanima da ga ubiju. Njegovi prijatelji i suradnici pogibaju, a gotovo gubi i ženu u koju se zaljubio.

Režiser Gianluca Maria Tavarelli te scenaristi Leonardo Fasoli i Maddalena Ravagli već su surađivali na hit talijanskoj kriminalističkoj seriji Gomora. Seriju Inspektor Maltese kritičari hvale kao talijansku kriminalističku dramsku seriju koja je spojila patos Kuma sa stilističkom ljepotom Momaka s Madisona.

Inspektor Maltese premijerno će se prikazati na kanalu Epic Drama u subotu, 2. ožujka u 21:00.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala