Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena mini-serija o kaotičnom stvaranju Kuma
U mini-seriji koja na Paramount+ stiže ovog travnja glavnu ulogu ima Miles Teller

Predstavljena mini-serija o kaotičnom stvaranju "Kuma"

Paramount+ je objavio trailer za The Offer, mini-seriju koja istražuje kaotičnu produkciju jednog od najvećih filmova u povijesti: Kuma Francisa Forda Coppole. Limitirana serija od deset epizoda bit će ispričana iz perspektive oskarovskog producenta Alberta S. Ruddyja, kojeg glumi Miles Teller, dok stvarni Ruddy producira seriju.

Trailer nam nagovještava priču iza produkcije filma Kum, kada Paramount odabire Ruddyja da predvodi projekt za koji nisu uopće bili sigurni hoće li uspjeti. Temelj na istoimenom romanu Maria Puzoa (kojeg glumi Patrick Gallo), Kum je bio zamišljen kao niskobudžetni projekt, a Francis Ford Coppola (Dan Fogler) uključio se u projekt tek kada su ga drugi filmaši odbili režirati.

Film Kum poznat je i po tome što je pokrenuo bogatu karijeru hollywoodskih legendi kao što su Robert De Niro i Al Pacino (Anthony Ippolito), no serija The Offer bit će usmjerena na manje poznate činjenice vezane uz produkciju filma. Kako nam trailer i otkriva, serija će otkriti kako se Ruddy snalazio s nevoljkim redateljem i scenaristom očajnim za zaradom na početku produkcije i kako je producent pregovarao sa studijem o povećanju budžeta što je na kraju rezultiralo klasičnim filmom kakav je postao.

Originalni film prvi je puta izašao 1972. godine i pratio mafijašku obitelj Corleone i njihovog najmlađeg sina Michaela (Pacino), koji od nevoljkog autsajdera postaje nemilosrdni mafijaški šef. Film je naišao na pohvale i od publike i od kritike te bio nominiran za jedanaest Oskara, od kojih je osvojio tri: za najbolji film, scenarij i najboljeg glumca za Marlona Branda.

U seriji The Offer također glume Matthew Goode, Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Juno Temple i Michael Gandolfini. Justin Chambers bit će Brando dok će se Lou Ferrigno naći u gostujućoj ulozi kao Lenny Montana. The Offer će s prve tri epizode stići na Paramount+ 28. travnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala