Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 8.7.
Večeras iz programa izdvajamo zanimljive nove epizode omiljenih serija i nekoliko vrhunskih filmova

TV Preporuke dana - Nedjelja 8.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8.7.

SERIJE

Downton Abbey, HTV 2 u 20:05h
Vraćamo se na raskošno imanje Downton Abbey u šestoj i posljednjoj sezoni ove međunarodno nagrađivane serije. Vraćamo se u Downton Abbey 1925. godine kada tajne i razdori prijete obiteljskoj slozi, dok se posluga pokušava nositi s drušvenim promjenama koje su im ugrozile budućnost. Maryni grijesi iz prošlosti dolaze na naplatu kada joj neželjeni gost postavi ultimatum, a zbog vijesti o upravljanju Downtonskom bolnicom Violet odlučije iskopati ratnu sjekiru. Obitelj Darnley, prijatelji obitelji Crawley, prisiljeni su prodati svoje obiteljsko imanje, a Daisyne dobre namjere na dražbi u imanju Mallerton izazivaju katastrofalne posljedice. Robertovi prijatelji grcaju u dugovima, a vremena se mijenjaju i stoga je grof prisiljen smanjiti broj posluge u Downtonu. Carsona brine da se gospođa Hughes predomišlja oko njihovog skorašnjeg braka, a presudni dan odluke konačno stiže za Annu i Batesa.

Sin, HTV 1 u 21:05h
Godine 1849. neprijatelj mladog Elija natjera da preispita svoju odanost. Godine 1915. ima problema zbog nečeg iz svoje prošlosti, što ima smrtonosne posljedice.

Državna tajnica, HTV 2 u 22:59h
Elizabeth mora prisegnuti da će obnašati dužnost predsjednice nakon što predsjednikov zrakoplov nestane iznad Tihoga oceana. Jane Fellows (Jill Hennessy), Henryjeva nova supervizorica u DIA-i, traži od njega da unovači svog ruskog studenta koji bi trebao raditi za američku vladu. Ovu je epizodu režirao dobitnik Oscara i izvršni producent serije Morgan Freeman, koji se pojavljuje i u ulozi predsjednika Vrhovnog suda Frawleyja.

FILMOVI

Aladdin, RTL u 19:50h
Aladin je siromašni mladić iz Bagdada, koji provodi dane po gradskim ulicama, u društvu svojega najboljega prijatelja, majmuna Abua. U istome gradu, u kraljevskoj palači, princeza Jasmina je jako tužna. Naime, ona ništa ne može napraviti što bi željela jer je zakoni obvezuju da se slijepo pokorava očevim zapovijedima, a koji se čak tiču i njezine udaje. Željna života, ona se iskrade iz palače i uputi u grad, gdje nabasa na Aladina. Međutim, za njom je krenula potraga koju je vodi veliki kraljev vezir Jafar. Saznavši da postoji mladić Aladin, baci ga u tamnicu i odluči iskoristiti ga da mu iz pećine čudesa donese čarobnu svjetiljku u kojoj se krije duh nadljudskih moći.

Troja, Doma TV u 20h
Mikenski kralj Agamemnon (B. Cox) sa svojom je vojskom u Tesaliji, zaokupljen planovima kako da proširi svoje carstvo te kako da izvede predstojeću bitku. Istodobno, trojanski princ Hektor (E. Bana) i njegov brat Paris (O. Bloom) raspravljaju o ratovanju između Troje i Sparte. Paris je, naime, smislio lukavi plan da iskoristi festivalski dan neprijatelja i ugrabi Spartanku Helenu (D. Kruger), zbog čega će Grci i započeti rat. Njezin se suprug Menelaj (B. Gleeson), Agamemnonov brat, zakleo da će se osvetiti Parisu. Agamemnon je godinama planirao osvajanje Troje, čime bi imao potpuni nadzor nad Egejskim morem. Sada osjeti da mu se ukazala dobra prilika - iskoristiti Menelajev gnjev kao izgovor za napad. Njegov će mu general Nestor (J. Shrapnel) predložiti Ahileja (B. Pitt), vrsnoga ratnika, da vodi bitku, a koji je i sam bijesan na Trojance iz osobnih razloga...

Igre gladi: Plamen, RTL u 21:35h
Nakon što je osvojila 74. Igre gladi, Katniss Everdeen vraća se kući sa svojim vjernim prijateljem Peetom Mellarkom. No pobjeda ima i svoju cijenu stoga moraju ponovno napustiti obitelj i prijatelje te se vratiti na put opasne borbe do smrti.

Otok Shutter, Doma TV u 23h
Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) i njegov novi partner, Chuck Aule (Mark Ruffalo), dvojica su saveznih šerifa koji istražuje nestanak osuđenog ubojice koji je pobjegao iz umobolnice, a za kojeg se sumnja da se skriva na zabačenom otoku Shutter. Cijela situacija naglo se zakomplicira nakon što otok pogodi veliko nevrijeme koje ih odvoji od ostatka svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala