Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sve bogatija glumačka ekipa novog Tarantinovog filma Once Upon a Time in Hollywood
Glumačkoj su se ekipi pridružili Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning i drugi

Sve bogatija glumačka ekipa novog Tarantinovog filma "Once Upon a Time in Hollywood"

Foto: PR Photos

Novi projekt redatelja Quentina Tarantina, film Once Upon a Time in Hollywood, svakim danom postaje sve zanimljiviji. Najnovije vijesti otkrile su cijeli niz novih likova koji će biti u Los Angelesu u vrijeme Mansonovih ubojstava, kojih će se film doticati.

Damian Lewis, Luke Perry, Dakota Fanning, Emile Hirsch, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson i Nicholas Hammond bit će u sporednim ulogama filma čiju glavnu glumačku postavu već čine Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen i Tim Roth.

Lewis će glumiti kultnog glumca Stevea McQueena, a Fanning će biti Squeaky Fromme, jedna od Mansonovih sljedbenica koja je kasnije pokušala ubiti predsjednika Geralda Forda. Hammond će se naći u ulozi redatelja Sama Wanamakera, dok će Hirsch biti Jay Sebring, hollywoodski stilist, jedna od žrtava ubojstva. Perry će se naći u ulozi Scottyja Lancera, Collins je Ernesto the Mexican Vaquero, a Keith Jefferson postaje Land Pirate Keith.

Tarantinov film opisan je kao film u stilu Paklenog šunda, smješten u Los Angeles u ljeto 1969., na vrhunac hipijevskog Hollywooda.

Glavni likovi su Rick Dalton (DiCaprio), bivša zvijezda vestern serija, i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Pitt). Obojica su na mukama jer pokušavaju uspjeti u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. Međutim, Rick ima jako poznatu susjedu: Sharon Tate (Robbie).

Film u kina stiže 9. kolovoza 2019. godine, točno 50 godina nakon ubojstva Sharon Tate.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 1
    fdrdf9 fdrdf9 @ 7.6.2018. 21:00

    Misli da je za dobar film dovoljno da krv pršti po čitavom ekranu i da se što više ljudi na što bizarniji način zakolje. On bez te dvije stvari ne vidi smisao života.

  • #1
    1 0
    samuraj samuraj @ 7.6.2018. 20:30

    Usprkos hrpi poznatih faca i vrlo vjerojatno visokom budžetu, meni ovo nikako ne sluti na dobro. Tarantino se je dosta srozao zadnjih godina, a ovaj njegov budući film mi izgleda samo kao još jedan nekreativni festival nasilja, klanja i krvi. A i to da on snima film koji se bazira na stvarnim događaima... ne ide mi to uz njega. 

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala